Top banner

Billige værelser til leje i Odense & omegn

Find dit næste værelse her og bo sammen med en eller flere roomies

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Værelser til leje i Odense

På FindRoomie får du adgang til et bredt udvalg af værelser til leje i Odense. Som Danmarks 3. største by har Odense meget at tilbyde i form af boliger, natur og interessante oplevelser. Tjek alle ledige værelser lige her!

 

Meget at vælge imellem

Dét udvalg som vi tilbyder dig, hjælper dig med at finde det værelse som du ønsker. Udvalget består af adskillige værelser, som hver især har sine fordele. For at finde frem til de fordele, så skal du benytte dig af søgefunktionen øverst på siden, hvor du kan tilpasse din søgning efter dine behov. Kom i gang med søgningen og find allerede nu dit drømmeværelse!

 

Bo billigt i Odense

Trods en stigende popularitet i tilflytningen til Odense, grundet det forbedrede studieliv, så vil huslejen ikke være i samme kategori som de dyre huslejer i byer som København og Aarhus. Derfor vil det være oplagt for dig, som leder efter et billigt værelse, at sætte din søgning efter Odense. Pengene som du sparer på huslejen, gør det muligt for dig at have et større budget til mad og sjove oplevelser i stedet. 

 

Gå ikke glip af drømmeværelset

Odense har mange værelser at tilbyde trods den stigende popularitet. Det kan dog være, at de ledige værelser ikke opfylder dine behov eller overstiger dine økonomiske rammer. Så kan det være en ide at søge efter bolig sammen med en anden. Det kan du gøre ved at finde en roomie, som du kan dele boligen og de mange forpligtelser med. Du kan også skrive en personlig besked til en udlejer, hvori du beskriver dig selv og hvorfor netop du skal være lejer af værelset. 

 

Odense – en fed by at være ung i

Odense er i takt med moderne tid blevet en ungdommelig by, hvor mange studerende søger til, grundet det interessante studiemiljø. Byen tilbyder et af Danmarks største universiteter som huser mange studerende, og dertil mange interessante kulturoplevelser, som giver byen et nyt og spændende udtryk. Lyder dette interessant for dig, så start boligsøgningen allerede nu!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies