Top banner

Find en ledig lejebolig i Odense på Findroomie

Få et stort overblik over vores ledige lejeboliger i Odense her

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Alle lejeboliger i Odense

I H.C Andersens hjemby Odense finder du en by, som er i kraftig udvikling. Byen er samtidig Danmarks 3. største by, hvorfor denne tilbyder adskillige lejeboliger, grundet gode arbejdsmuligheder, samt mange uddannelsesinstitutioner for studerende. Derudover byder byen på mange forskellige områder, som hver især har deres charme i form af natur, byliv og shopping muligheder. Hvis du derfor leder efter en lejebolig, som har sin adresse i Odense, så er Findroomie det rette sted at søge! 

 

Find lejebolig i Odense C

Byens kerne finder du i Odense C, som er byens centrale område. Her er der altid fart over feltet, grundet den travle hverdag og bylivet i weekenden. Området består af flere forskellige kvarterer, som byder på hver sit. Et af kvartererne, Albani-kvarteret, ligger tæt på bymidten, men befinder sig samtidig relativt tæt på skønne oplevelser, som Munke Mose og Odense Å. Begge steder er der mulighed for at gå sig en tur eller cykle, hvis dette har sin interesse. Det er samtidigt en mulighed at sejle i Odense Å ved at leje f.eks både eller kanoer. Selve centrum byder på mange lækre restauranter, samt cafeer og barer. Muligheder for shopping finder du i områdets gågade, som ligger adresse til adskillige spændende butikker med lidt til enhver smag. At have en lejlighed i Midtbyen er attraktivt for mange, hvorfor der også er stor efterspørgsel herefter. Det har resulteret i, at huslejen også er stigende i netop dette område. Men hvis dette stadig lyder noget for dig, så skynd dig og tilpas din søgning efter en lejlighed i Midtbyen!

 

Lejebolig på Campus (Odense/Odense M)

Er du studerende, og ønsker dig et sted at bo tæt på Syddansk Universitet, sygehus OUH, UCL Erhvervsakademi, Professionshøjskole, Cortex Park, Forskerparken eller University College Lillebælt, så vil en lejebolig på Campus Odense / Odense M helt sikkert være noget for dig! Området er omringet af natur i form af åbne marker og grønne skovområder. I Odense M finder du samtidig Munkebjerg Park. Dog er der ikke kun boliger for studerende, hvorfor du også ser at enten familier eller pensionister vælger at bosætte sig i dette område. Området ligger tæt op ad indkøbsmuligheder til lejligheden, som f.eks IKEA og Rosengårdscentret. Derudover ligger Odense Zoo også et stenkast fra området. Der er samtidig mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter, som svømning i svømmehallen eller løb på idrætsanlægget, tæt på universitetet. Selve huslejen har en del lavere i dette område, og har sin fordel for studerende ved at ligge meget tæt på universitetet, og andre uddannelsesinstitutioner. Så hvis du ønsker en fornuftig husleje med kort afstand til universitetet, så er en lejebolig på Campus Odense/Odense M lige noget for dig!

 

Lejebolig på havnen i Odense

I byens havneområde befinder du dig i udkanten af bymidten, men samtidig med kort afstand til centrum. Dette resulterer i, at man bliver skånet for den værste støj derfra, og du oplever af den grund en mindre travl hverdag her. I de senere år er havnen blevet moderniseret i form af nye faciliteter på f.eks Byens Ø. Her kan du nu benytte dig af interessante aktiviteter som f.eks beachvolleybaner, parkouranlæg eller minigolf, hvis du er mere til det. Er du derimod en vandhund, så er det oplagt for dig at tage en dukkert i havnebadet. Om sommeren bliver havnen vært for adskillige loppemarkeder, som gør havnen ekstra interessant på denne årstid. Lyder alt dette interessant for dig? Så søg efter lejebolig på havnen i Odense!

 

Lejeboliger for studerende på City Campus

Området tager udgangspunkt i uddannelsesinstitutionerne HF og VUC FYN, Erhvervsakadamiet Lillebælt og Tietgen, som huser mange studerende. Derfor er området også præget af, at mange unge søger lejlighed netop her, grundet deres ungdommelige og friske pust til hverdagen. Selve området ligger klemt mellem havnen og bymidten, hvilket også gør området attraktivt for dem, som ønsker tæt afstand til disse områder. City Campus ligger også adresse til et af Odenses Street Food steder, som findes ved Storm Pakhus.

 

Oplev Odense på cykel

Odense er fyldt med grønne naturrige områder, som tilbyder adskillige cykelstier. Derfor er Odense også en af de bedste cykelbyer i Danmark ifølge VisitDenmark, grundet byens mange grus- og asfaltstier. Alle disse stier går langs åen og gennem byens grønne områder. Der er derfor rig mulighed for at kunne udforske byen på cykel.

 

 

De mest populære områder i Odense er Odense C, Odense M, City Campus, Odense Havn og Skibhuskvarteret, disse områder er dog også de dyreste i Odense.

I Odense er den gennemsnitlige kvadratmeterpris 94 kr. pr. kvm. Eksempelvis vil en 2-værelses lejlighed på 60 kvm koste 5.640 kr. før forbrug. 

Som Danmarks tredje største by, er Odense en meget populær by. Især til studiestart, kan det være besværligt at finde en bolig. Du kan dog øge dine chancer ved at oprette en gratis BoligAgent hos Findroomie.

Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies