Top banner

Find din næste lejlighed i Odense på Danmarks bedste boligside

Se blandt vores udvalg af lejligheder i Odense herunder

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Lejligheder til leje i Odense

Masser af ledige lejligheder i Odense

Odense er en by i fremdrift. Byen er nok mest kendt for at være den store eventyrdigter H.C Andersens fødeby. Odense tilbyder adskillige lækre spisesteder, gode muligheder for shopping i gågaden, og ikke mindst et studieliv i rig udvikling. Byen udmærker sig som en studieby, hvori det er meget billigt at bo i, når man sammenligner med de største byer i Danmark. Lejlighederne er der stadig mange af, og kvaliteten er den samme, hvis ikke bedre. 

 

Odense er rig på kultur

Et af Odenses store kulturrige oplevelser må være H.C Andersens gamle fødested. Eventyrdigterens hus er den dag i dag et digtermuseum, og endda et af verdens ældste. Gennem hans fortæller og eventyrlige tegninger kan du få et indblik i H.C Andersens univers. Er du derimod til det mere konkrete og håndgribelige, så er Møntegårdens arkitektur et oplagt besøg værd. Møntegården kan tilbyde bygninger, som stammer helt tilbage fra 1500-tallet og frem til i dag. Andre museer som vil være et interessant besøg værd, er Den Fynske Landsby, som giver et godt indblik i, hvordan gårde og huse har set ud i ældre tid i og omkring Odense.

 

Find lejlighed i Odense

Når du skal finde en lejlighed i Odense, så er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad dine behov er. Er det huslejen eller beliggenheden, som er dit største behov? Hvis du ønsker en god beliggenhed tæt på centrum, så vil en lejlighed i Odense centrum være noget for dig. Er du derimod studerende, og gerne vil spare lidt penge på huslejen, så vil det være oplagt at søge lejlighed i Odense M, hvor huslejen er en del lavere. Så vil du samtidigt også have kort afstand til universitetet. 

Munke Mose – Odenses grønne oase

Byen har flere naturrige område. Men byens største grønne oplevelse er Munke Mose. Parken ligger centralt i Odense, og giver rig mulighed for diverse aktiviteter, som picnic, fritidsaktiviteter eller leg med børnene på legepladsen. Hvis du ønsker at gå en tur i Parken, så er der cirka to kilometer rundt. 

 

Latinerkvarteret

I dette kvarter finder du en god atmosfære og autenticitet. Kvarteret tilbyder et farverigt byliv, og tilbyder lækre cafeer, fornemme livsstilsbutikker, samt mode og design. Dertil finder du også smuk kunst og kultur, og ikke mindst den grønne natur lige i baghaven. Området har en skæv tilgang til hverdagen, hvor flere husmure er tildækket med flot og gennemført street art graffiti. Kvarteret tilbyder også musikalske arrangementer, som bliver spillet på Amfipladsen. 

 

Skil dig ud og få succes

Når du søger efter en lejlighed i Odense, så er det vigtigt, at du får dig selv til at skille ud i forhold til andre boligsøgende. Når du kontakter udlejeren, er det ganske vigtigt at denne henvendelse er spot on. Du skal fremstå som den bedste af dig selv. Om du kontakter udlejeren telefonisk eller via en ansøgning kan også have betydning. En ansøgning skal inkludere en god beskrivelse af dig, og hvorfor det er dig, som skal leje lejligheden. Du kan også tilføje et billede af dig selv, således udlejeren får en ide om, hvilken person du måtte være.

 

Har du overvejet en roomie?

Er du gået lidt i står med boligsøgningen, fordi alle lejeboliger økonomisk virke uoverskuelige at bosætte sig i? Så kunne det være en ide at finde en roomie, og dermed dele huslejen mellem jer. Derved kan I tilsammen lede efter lejligheder, der måske er dyrere end jeres normale råderum. Dette kunne være med til at brede jeres søgning lidt ud, og samtidig gøre søgningen efter lejebolig lettere for jer.

 

Gå ikke glip af noget

Du kan nu oprette en BoligAgent på Findroomie, som hjælper dig med at informere om, hvornår en bolig med dine behov kommer til leje. Det gør den ved, at du tilpasser dine kriterier til dine behov, tilkobler din mail, hvorefter du afventer svar. Sådan går du aldrig glip af dine drømme lejebolig!

 

 

Lejeboliger Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies