Top banner

Ledige huse og villaer i Odense

Søger du hus eller villa i Odense? Se vores udvalg nedenfor!

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Huse og villaer til leje i Odense

På FindRoomie får du adgang til et bredt udvalg af huse og villaer til leje i Odense. Som Danmarks 3. største by har Odense meget at tilbyde i form af boliger, natur og interessante oplevelser. Tjek alle ledige huse og villaer lige her!

 

Er du ikke klar til at flytte fra Odense?

Har du altid drømt om dit eget hus og have, men har ikke endnu det økonomiske fundament til at gøre dette en realitet? Så vil det oplagt være for dig at leje et i stedet! Ved at leje for du stadig muligheden for at have adgang til egen have, der tilbyder en ro, som du ikke kan få i en lejlighed. Husene til leje befinder sig samtidig stadig i en kort afstand til centrum, således det forbliver en mulighed at cykle til centrum. Hvis dette lyder som noget for dig, så start søgningen efter dit drømmehus lige nu!

 

Hvor skal jeg bo?

Når du søger hus eller villa i Odense og omegn vil du måske opdage, at udvalget i centrum af Odense by til tider, kan være lidt begrænset. Derfor ville det være en ide for dig at brede din søgning ud, således du søger efter hus og villa i udkanten af Odense by, eller lidt udenfor centrum. Du burde nu kunne se et endnu større udvalg, og hvem ved, måske er det hér du finder dit drømmehus?

 

Drømmer du om bofællesskab i Odense?

Ønsker du at bo et sted med egen have, og måske lidt væk fra en lejlighedsopgang? Så vil det være oplagt for dig at leje et hus lidt væk fra centrummets travle timer. Men har du ikke økonomien til at leje et hus selv, så vil det være oplagt for dig at indgå i et bofællesskab. Dette kan du gøre ved at finde folk med samme ønsker som dig, og som du samtidig ønsker at dele bolig med. På den måde kan I bo flere sammen, og tilsammen eje et hus med have, hvor I heller ikke overskrider jeres økonomiske rammer.

 

Gå ikke glip af drømmehuset i Odense

Hos FindRoomie tilbyder vi en funktion, som gør det muligt for dig altid at blive tilbudt en bolig, som nyligt er sat til leje. Dette gør du ved at sætte din mail op under søgningen, således vi kan sende dig lejemål, som passer til netop din søgning og dine behov. På den måde går du aldrig glip af dit drømmehus!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Rækkehuse Studieboliger Roomies