Top banner

Ledige rækkehuse i Odense

Find et ledigt rækkehus i Odense på Findroomie.dk

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Rækkehuse til leje i Odense

På Findroomie tilbyder vi et bredt udvalg af rækkehuse. Det er alt fra rækkehuse til familier, til kærestepar eller bare til dig selv. Ovenfor fremgår de mange ledige rækkehuse i Odense, som måske kan blive dit kommende hjem!

 

Derfor skal du bo i Odense

Odense by har meget at byde på. Byen tilbyder adskillige kulturoplevelser, lækre madoplevelser på diverse restauranter og cafeer, samt et studiemiljø som kan tiltrække enhver studerende. Med et rækkehus kan du opleve alt dette på tæt hold. 

 

Glæd dig til have

Har du boet i lejlighed hele dit liv, og ønsker dig nu at bo et sted med egen have? Så vil det oplagte valg for dig være at bosætte dig i et rækkehus. Med et rækkehus får du muligheden for at bo lidt væk fra andre, og samtidig få den eftertragtede have, som du går og drømmer om. Rækkehuse kan du få midt i centrum af Odense, men også i udkanten af Odense, hvis dette er dit behov. 

 

Find det rækkehus der passer dig

På Findroomie har vi gjort søgningen nem og enkel for dig. Øverst på siden kan du benytte dig af søgefunktionen, tilpasse den, således den passer dine ønsker, og så finder den din drømmebolig ved et enkelt klik! Om dine behov inkluderer husdyr, have eller plads til en stor seng på værelset, er helt op til dig!

 

Nye annoncer – få besked med det samme
På Findroomie har du muligheden for at tilkoble din mail på søgningen, således vi fremover kan sende dig lejemål, som passer på din søgning. På den måde kan du altid være sikker på, at din drømmebolig ikke går din næse forbi! God boligjagt!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Huse Studieboliger Roomies