Top banner

Ledige studieboliger i Odense

Tag et kig på vores udvalg af studieboliger i Odense

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studieboliger til leje i Odense

Findroomie har samlet et bredt udvalg til dig, som søger studiebolig i Odense. Vi har samlet studieboliger til enhver smag, således du personligt kan tilpasse din søgning efter dine behov, ligegyldigt om det angår husleje, beliggenhed eller størrelsen af boligen. Skynd dig ind og start søgningen, inden din drømmebolig bliver udlejet!

 

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

Når du foretager en boligsøgning, og kommer i kontakt med udlejeren, så dit førstehåndsindtryk altafgørende. Betragt det som dit drømmejob, hvor du skal ud at imponere din måske kommende arbejdsgiver. Her er det vigtigt, at du viser din bedste side, og beskriver for dem, hvorfor du er den rette person til jobbet. Det samme er tilfældet, når du skal søge bolig. Så sørg for at gøre et godt indtryk, så udlejeren ønsker netop dig!

 

Gå på kompromis

Går du og drømmer om en billig, men samtidig stor studiebolig? Det er de færreste som ikke ønsker dette, men er det muligt? Nok ikke. Det er vigtigt at du tilpasser din søgning til nogle realistiske mål. Derfor er det vigtigt, at du er villig til at gå på kompromis med dine drømme og mål, således du kan finde en studiebolig, som passer med dit råderum. Sørg af den grund for ikke at sætte dig i alt for dyre lejemål, hvilket også giver dig bedre muligheder for at deltage i sjove arrangementer i fritiden. 

 

Overvej en bofælle

Hvis du har svære ved at gå på kompromis, og gerne vil bo i en studiebolig, som er lidt større og tilbyder mere, så kunne det være en ide for dig at finde en roomie. Med en roomie vil I sammen have et større økonomisk råderum, hvorfor I kan bosætte jer i større studieboliger. Dette vil tit være den oplagte mulighed for studerende på SU, hvor økonomien i forvejen ikke række til meget mere end husleje. 

 

Hæng i
Når du starter op lige inden studiestart med din boligsøgning, kan det være svært at finde hoved og hale i de mange lejligheder. Det kan også bare være, at du bare ikke finder noget interessant. Du er ikke den eneste som har haft problemer med dette. Derfor er det vigtigt at fortsætte søgningen, således du kan finde din studiebolig. Og hvem ved? Det kan være, at du finder din drømmebolig allerede i dag!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Roomies