Sådan validerer vi annoncer på Findroomie.dk

Hos Findroomie.dk går vi utrolig meget for at undgå falske annoncer - dette er strengt forbudt. Vi har nultolerance overfor falske annoncer. Vi gennemgår alle vores annoncer manuelt, hvor nye lejeboliger skal accepteres af en af vores dygtige medarbejder, før den kommer til at fremgå på vores hjemmeside. Vi råder alligevel alle til at bruge deres sunde fornuft i deres boligsøgning, da selv vi kan blive snydt af svindler.

 

Retningslinjer for validering af annoncer på Findroomie.dk:

• Når en ny annonce oprettes på Findroomie.dk vil en af vores medarbejder gennemgå og validere denne manuelt, før denne vil være tilgængelig for vores brugere. Hvis nogle prøver at misbruge eller oprette flaske annoncer, og dette bliver afsløret af en af vores medarbejder, vil dette medføre, at annoncen bliver fjernet og udlejer bliver blokeret fra Findroomie.dk

• Når en ny udlejer bliver oprettet i vores system, modtager vi en notifikation, som medfører, at en af vores medarbejder vil gennemgå udlejers navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt at det indtastede lejemåls fulde adresse er udfyldt. Hvis disse informationer ikke er ens stemmende vil udlejer ikke have mulighed for at kunne oprette boliger på Findroomie.dk

• Der foretages stikprøvekontrol hver dag af tilfældige udvalgte udlejningsannoncer hos Findroomie.dk. Disse bliver udtrukket fra vores database, så vi proaktiv kan formindske falske annoncer. Der udtrækkes mindst 2 tilfældige udlejningsannoncer fra vores database om dagen.
• I København foretages der automatisk tjek af kvadratmeter pris på udlejningsannoncer. Hvis et lejemål ligger under et vis beløbsgrænse, vil vi automatisk blive informeret omkring dette. Herefter vil en af vores medarbejder manuelt gennemgå denne annoncens informationer, for at se om der skulle være eventuelle fejl.

Udover ovenstående udfører vi en lang række sikkerhedstjek dagligt på annoncer og annonceaktivitet. Så vi aktiv kan formindske misbrug af Findroomie.dk – vi ønsker en tryg boligsøgning for alle.

Hvis du opdager en mistænkelig annonce, bedes du sende linket til vores kundeservice, så vi kan undersøge annoncen og annoncøren hurtigst muligt.