Top banner

Find en roommate i Odense på Findroomie.dk

Bo sammen med en roomie i Odense

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Findroomie Odense

Leder du efter en roomie eller står som boligsøgende og mangler et værelse? Så har du lige givet dig selv nogle gode muligheder for det, for Findroomie er din foretrukne boligportal til at finde en roomie eller et værelse i Odense. Vi har samlet alle ledige værelser på ét sted, hvilket gør det nemt for dig at finde et værelse, et room eller en roommate. Find din næste roommate i Odense i dag!

 

Find en roomie i Odense

Syddansk Universitet er de seneste år blomstret op i forhold til optagelsesantal, hvor flere og flere studerende fra hele landet vælger at bosætte sig for at studere. Universitetet, som rummer afdelinger i Kolding, Sønderborg og Odense, har et af landets største uddannelsesmuligheder med mange hundrede forskellige videregående uddannelser. Det betyder samtidig også, at boligmarkedet i Odense med tiden er blevet mere og mere presset, i takt med flere nye studerende og pendlere. Til trods for det, er det dog relativt nemt at finde en bolig i byen eller i byerne omkring, især fordi at mange vælger at bo med andre eller have et lille værelse som pendlerværelse. Hvad end du er på udgik efter en hel bolig, en roomie til et værelse eller selv søger efter en roomie, så er vi behjælpelig. Vi giver dig også gerne gode råd til, hvordan du kan finde en roomie, eksempelvis ved at skrive en god ansøgning, være personlig og virke ansvarsbevidst og som den perfekte roomamte. Find din næste bolig i dag – måske er du heldig at finde en roomie allerede i dag!

 

Hvordan er det at bo med en roomie?

Hvis det er første gang at du flytter hjemmefra, kan det være en rigtig god ide at bo med en anden, så det ikke føles så ensomt og alene til tider. Fordelen ved at bo med en anden, hvad end det er en kæreste, en ven eller en fremmed, så har du muligheden for at få et socialt liv, og det kan virkelig gavne, hvis man kommer til en helt ny by og ikke kender nogle. Derudover er det en fordel, hvis du har et forholdsvis begrænset budget, da du kan dele nogle af de faste udgifter med din roomie, blandt andet husleje, forsikringer, tv- og internetabonnement og eventuelt madbudgettet. Men det kan også være en udfordring at bo med andre, da det ofte kræver, at man er villig til at gå på kompromis og ikke hænge sig i små ting, som eksempelvis hvis der bliver glemt at rydde op, gøre rent eller tage vasketøjet ned. Det er ting, som der med tiden bliver indgroede vaner for jer begge og som gør det nemt at bo sammen. Det handler bare i stor stil om at have nogle klare regler og retningslinjer for jeres bofællesskab, således at I undgår at få alle disse forskellige konflikter og skænderier, som kan gøre det rigtig træls at bo med andre. Den feedback, som vi overordnet hører er, at det er en fornøjelse at bo flere personer sammen. Så det er bare med at springe ud i det!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger