Top banner

Billige værelser til leje i København & omegn

Find dit næste værelse her og bo sammen med en eller flere roomies

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Værelser til leje i København

Her har du mulighed for at finde alle ledige værelser i København! Findroomie har samlet et stort udvalg af ledige værelser til leje. Udvalget af værelser dækker over alle behov, hvorfor du både kan finde værelser som kan fremlejes i få måneder samt et pendlerværelse hvis dette er behovet, eller hvis du vil indgå i bofællesskaber, hvori du kan leje dig ind på et værelse. Alt dette har Findroomie samlet i et stort udvalg af værelser, som du allerede nu kan benytte dig af ved hjælp af søgefunktionen.

 

Typer af værelser til leje i København

Der er mange værelser til leje i København, og mange forskellige typer af dem. Der er værelser til leje til dig; som netop har fået en studieplads i København, og skal til at starte sit studieliv, til dig; som bare gerne vil flytte væk hjemmefra for at få sit eget, eller til dig; som bare skal være i København i en kort periode, hvorfor at leje et værelse vil være det oplagte valg. Der er mange muligheder, og heldigvis er der værelser til leje, som dækker alle behov. Værelserne kan være dele af et hus, hvor ejeren ikke har behov for at benytte sig af dette rum, og derfor lejer det ud. Det kan også være en lejlighed, hvor flere studerende vælger at gå sammen om at leje en lejligheden, hvor hver især bliver tildelt et værelse. Yderligere kan du indgå i et kollektiv i form af et bofællesskab, hvor der også findes værelser til leje.

 

Dine krav til at leje et værelse i København

Alle behov er forskellige. Det er vigtigt, at du ved søgning efter værelser i København, har godt styr på, hvilke behov netop du har! Det gør du, ved at personliggøre dine henvendelser ved at lave en motiveret ansøgning, hvori du inkluderer en beskrivelse af dig selv, et billede, samt hvorfor netop du er den rette til at leje værelset. Tit og ofte vil det være personer, som allerede bor i en lejlighed, men som står og mangler en roomie, da de har et værelse som står tomt. Derfor er det vigtigt, at laver en skarp ansøgning, således udlejeren får det mest præcise indtryk af dig. Blog??

 

Dine krav til et værelse i København

Når du søger efter lejlighed i København, så har du dine særlige behov og ønsker til, hvordan dit lejemål skal være og se ud. Det kan være alt fra størrelsen af værelset til det økonomiske aspekt. Alt dette kan du ganske enkelt præcisere under din søgning, når du trykker på ”Søg ledige lejeboliger” ovenfor. Således kan du få lavet den bedst mulige søgning for dig, hvilket gør, at du kommer frem til det rette værelse for dig. Ved at oprette en BoligAgent kan du få besked direkte, når ledige værelser kommer til leje, og som samtidig passer til dine ønsker, samt behov. 

 

Søger du værelse i København i et bofællesskab

I København er værelser meget eftertragtede, hvorfor prisen derfor følger med. I forhold til andre byer kan disse priser være en del dyrere end i de resterende byer i Danmark. Det er derfor oplagt at søge et værelse tilhørende et kollektiv, da disse værelser har en billigere husleje. Samtidig med at spare en del penge på huslejen, så har et kollektiv den fordel, at du kan indgå i et socialt miljø, hvor der bliver lagt op til fællesspisning, studiehjælp og diverse arrangementer. Derfor vil det være oplagt at leje et værelse i et kollektiv, hvis du er en person som værdsætter et socialt miljø.

 

Søger du værelse i København som pendler

Hvis du arbejder i København, og ikke har yderligere tilknytning end det, så vil et pendlerværelse være at foretrække. Du har som pendler bare brug for et sted at overnatte, idet du gerne vil undgå transporten hele vejen hjem, da du måske kun skal arbejde få dage i København. Et pendlerværelse kan være et værelse som du lejer ved en privat udlejer for et beløb passende til længden for opholdet.

 

 

Lejligheder Lejeboliger Huse Rækkehuse Studieboliger Roomies