Top banner

Find din næste lejlighed i København på Danmarks bedste boligside

Se blandt vores udvalg af lejligheder i København herunder

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Lejlighed til leje i København

Ønsker du at leje en lejlighed i København? Så er Findroomie det helt rigtige for dig! Findroomie har samlet adskillige lejligheder, som netop nu er til leje i København. For at finde frem til de mange lejligheder, som er til leje, så skal du benytte dig at søgefunktionen øverst på siden. Så er du i gang! Og endnu et skridt nærmere på en ny lejlighed i København.

 

Lejlighed i København

Findroomie rummer et stort udvalg af lejligheder, som er til leje, for at gøre hele processen vedrørende søgning efter lejlighed lettere for dig! Udvalget består af lejligheder med alt fra 1-værelse til 6-værelser. Derfor er udvalget samlet til fordel for alle type ønsker angående søgning efter lejligheder til leje. Disse lejligheder kan fås både gamle som nye lejligheder i form af nybyggede penthouse lejligheder, eller som ældre bygninger, som har sin helt egen charme. København er kendt for at være et populært sted at bosætte sig, hvorfor der også er stor efterspørgsel efter lejlighederne. Og det er til at forstå! For København kan tilbyde alt lige fra lejligheder til studerende, samt velegnede lejligheder til familier som dækker deres ønsker til en lejlighed. Samtidig vil det være at foretrække at leje en lejlighed, da det giver en frihed, fremfor ved køb af en ejerlejlighed, hvor du binder dig. 

 

Hvordan finder du en lejlighed til leje i København?

Du er helt sikkert ikke den eneste, som er på udkig efter en lejlighed til leje i København. Dette er en selvfølge, når man ser på, hvad København har at byde på i form af lejligheder og dets omgivelser. For at gøre denne søgning lettere for dig, kan du skrive en motiveret ansøgning til udlejer, når du kontakter vedkommende. Derudover kan du nemt og enkelt oprette en BoligAgent, som hjælper dig med at finde lejligheder til leje, inden for dine behov og dit budget.

 

Lejligheder til leje i alle områder af København

København er Danmarks største by, og byder selvsagt derfor på mange områder, som har hver sin charme og fordele. Hvis du søger efter lejligheder, som befinder sig i nærheden af shoppingmuligheder og livet som storbyen tilbyder, så vil populære områder som Frederiksberg og Vesterbro være oplagt til dig. Men er dit behov omvendt, at du gerne vil nyde freden uden for storbylivet, hvor strand og natur er mere nært, så vil Amager være oplagt til dig. Alt dette kan du søge på ved hjælp af søgefunktionen, og dermed få et bedre overblik over de forskellige områder i København. 

 

Lejligheder i København lige ved hånden

For at gøre søgning lettere kan Findroomie bruges via mobil og tablet, således du med din enhed kan benytte dig af hjemmesidens fordele. Derfor har du altid mulighed for at tilgå hjemmesiden. Cirka en tredjedel af den Danske befolkning bor i lejlighed. Men i København er dette tal mellem 86 og 94% af befolkningen der bor i lejlighed. I København er lejlighederne også gennemsnitlig mindre end i resten af landet. De gennemsnitlige kvadratmeter i en lejlighed i København er her 42 kvadratmeter per person.

 

Adskil dig fra de andre boligsøgende

Der er adskillige ting, som du kan benytte dig af, når du skal adskille dig fra andre boligsøgende. Det er især vigtigt, når du henvender dig til den enkelte udlejer, at du har lavet en gennemført ansøgning. Du skal huske på, at det er hér, hvor det er nemmest at adskille sig fra andre boligsøgende. Derfor er det oplagt at lave en god beskrivelse af dig selv, som giver et visuelt billede af dig selv, og yderligere sørge for, at du skriver deri, hvorfor du er den rette lejer til lejligheden. 

 

Skal du dele med andre?
Der er i København stor efterspørgsel efter lejligheder, hvorfor det ofte kan være svært at finde en lejlighed pga. økonomien eller fordi der er ingen lejligheder som passer på dine behov. Dette problem kan løses ved at finde andre, som står i samme problem som dig, og dermed gå sammen om at leje en lejlighed, således I er flere om at betale huslejen. Dette kan gøre det nemmere at finde en lejlighed, da I nu kan udvide søgningen, fordi I har brug for større lejligheder at bo i.

 

 

Lejeboliger Værelser Huse Rækkehuse Studieboliger Roomies