Top banner

Find en roommate i København på Findroomie.dk

Bo sammen med en roomie i København

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Findroomie København

Mangler du et værelse eller søger en roomie til en bolig i København? Hos Findroomie.dk kan du nemt finde en roomie til din bolig eller søge efter et ledigt værelse et sted i byen. En roommate kan være fordelagtig for dig, som gerne vil have en af dele hverdagen med og spare penge på husleje, forsikringer og eventuelt madbudgettet. Vi hjælper dig med at finde en roomie nemt, sikkert og enkelt!

 

Hvordan finder jeg en roomie i København?

De fleste ved godt, at boligmarkedet i København er utrolig presset, fordi at der hvert år, især til studiestart, kommer flere tusinde nye studerende til byen som følge af uddannelse. Det betyder dermed også, at boligmarkedet bliver presset, og der er ikke boliger nok til at kunne huse alle nye studerende. Derfor vælger mange unge studerende eller pendlere at flytte sammen med en veninde, en kæreste eller en fremmede person, som står i samme situation som en selv – og dét kan have en helt række forskellige fordele! Først og fremmest så får man muligheden for at dele hverdagens små oplevelser med hinanden, og man kan sparre med hinanden i forskellige elementer af ens liv, naturligvis alt afhængig af, hvor tæt man bliver med sin roommate og om man kender hinanden på forhånd. Derudover kan man med fordel deles om en lang række af de udgifter, som der følger med dét at flytte ud som eksempelvis husleje, forsikringer, tv-abonnement, internet og eventuelt mad. Der er dermed en række fordele ved at flytte sammen med en og bo sammen, men der er naturligvis også ulemper, især hvis man foretrækker det private og ikke er så socialt anlagt, så kan det blive en prøve. Men det er altid sundt at prøve noget nyt, og man kan i det mindste give det en chance! Men hvordan finder man så nemmest en roommate? Vi har gjort det nemt, enkelt og trygt for dig som boligsøgende eller søgende efter en roomie, ved at lave en boligportal, hvor alle værelser, boliger og roomie annoncer er samlet ét sted. Det gør det nemt for dig at søge efter en roomie til din bolig, eller være vedkommende som mangler et sted at bo. Vi så en stor interesse for at udforme en boligportal med netop dette formål, da mange boligsider har fokus på hele lejeboliger og ikke blot værelser. Og selvom at det måske ser meget simpelt ud, så ligger der mange overvejelser bag det, og vi har samlet et team, som har stor erfaring indenfor boligbranchen. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde et sted at bo eller en ny roommate. Hvad venter du på? Start din søgning i dag!

 

 

Populære beliggenheder i København

København er overordnet set et populært sted at bosætte sig, men nogle områder i storbyen er mere attraktive en andre. Dette kan være en betragtning, som er vigtig for dig i forhold til at vælge et værelse i en lejlighed et sted i byen. Områder som Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Teglholmen, Nørrebro og Amager er meget populære områder, og hver bydel byder på forskellige attraktioner og grunde til, at de er attraktive. Hvis du gerne vil bo på eksempelvis Vesterbro, som betegnes som ”det hippe område”, er der mange muligheder for at finde en bolig, og du kan også bo på Østerbro, som er kendetegnet ved ”det grønne Østerbro” med grønne områder, legepladser, fodboldbaner og nationalstationen ”Parken”, som lægger hus til mange forskellige arrangementer. Men lige meget hvilke områder du vælger at bosætte dig i København, er der ikke langt til fest og farver, shoppingmuligheder, grønne områder og flotte, kulturelle attraktioner.

 

Vi hjælper dig med alt hvad du kunne have brug for

Vi vil gøre det nemt for dig at finde en roommate, et værelse eller en bolig at flytte ind i, ved at samle alle boliger og værelser på ét sted. Teamet bag Findroomie.dk er et kompetent team med mange forskellige kompetencer og evner, som giver dig de bedste forudsætninger for at finde dét du søger. Hvis du sidder inde med spørgsmål til din søgeproces eller opdager noget som ser mærkeligt ud, er det vigtigt at du med det samme kontakter kundeservice og gør os opmærksom på problemet. Det gør, at vi hurtigt kan komme til bunds i problemet og løse det, så ingen andre kommer i en fælde, som man ikke kan komme ud af igen. Derudover står vi altid klar med gode råd eller sparring, som du er velkommen til at kontakte os med. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

 

Værelser Studieboliger Lejeboliger Lejligheder Huse Rækkehuse