Top banner

Ledige rækkehuse, huse og villaer i København

Søger du hus eller villa i København? Se vores udvalg nedenfor!

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Huse og villaer til leje i København

Har du et ønske om at bo i et hus eller en villa i København, men ønsker ikke at købe netop dette? Så har Findroomie gjort det nemt for dig! Vi har samlet et stort udvalg af huse og villaer til leje i København, som dækker alles behov. Det kan være behov alt fra et lille parcelhus med dertilhørende have og terrasse, til en større eksklusiv villa med udsigt til vandet. Mulighederne er mange! Benyt søgefunktionen, og find netop det du går og drømmer om!

 

Hvor skal jeg bo?

Hvis du ønsker at leje et hus eller en villa i København, så er det nødvendigt at bevæge sig lidt væk fra byens centrum, da de fleste boliger i centrum består af lejligheder. Når du først kommer lidt væk fra centrum, er der adskillige muligheder! Alle områder i København har hver deres fordele og dertilhørende charme. Det er dine behov og ønsker som sætter rammerne for din boligsøgning. Hvad er dine behov? Har du brug for et hus som ligger nært til børnenes daginstitution og skole, eller er det dit arbejde som har højeste prioritet? Det kan også være, at det er en helt tredje faktor, som betyder noget for dig, som f.eks gode indkøbsmuligheder eller en bolig tæt på fritidsaktiviteter? Præcisér i søgefunktion ovenfor og tilpasse dermed dine behov for at gøre søgning mere effektiv!

 

Søg trygt dit nye hjem hos Findroomie

For at sikre, at du sikkert kan navigere rundt på Findroomie, så bliver alle udlejningsannoncer tjekket igennem en sikkerhedsgodkendelse før disse bliver vist på www.findroomie.dk. Ved at foretage dette sørger vi for, at udlejeren og dens annonces oplysninger er legitime. Du kan derfor bruge din tid kun på boligsøgningen!

 

Vil du starte dit eget bofællesskab?

Bofællesskab? Du tænker nok, at et bofællesskab ikke inkluderer huse og villaer. Ikke alle huse og villaer behøves at være tiltænkt etablerede familier eller ægtefolk. Det er i moderne tid blevet populært at indgå i bofællesskab, hvorfor leje af et hus eller villa vil være oplagt, hvis du sammen med andre kan indgå i et bofællesskab. Således kan I hæve jeres husleje sammen, da I er flere om at betale, hvilket gør, at et hus eller en villa til leje måske kommer inden for jeres rækkevidde. Brug søgefunktionen til at finde dine roomies og starte bofællesskabet! 

 

Hold dig opdateret om nye huse

Du kan nemt og enkelt få besked om nye huse og villaer som er til leje, som dækker dine søgekriterier, når du klikker på knappen ”Gem søgning”. Dette er særligt fordelagtigt, hvis du er i tidspres, og ønsker en hurtig aftale. Med FindRoomie’s app har vi gjort sådan, at du altid har muligheden for at søge efter boliger. Dermed undgår du, at din drømmebolig forsvinder mellem hænderne på dig!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Studieboliger Rækkehuse Roomies