Top banner

Find en ledig lejebolig i København på Findroomie

Få et stort overblik over vores ledige lejeboliger i København her

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Leder du efter en ledig lejebolig i København? 

Du skal måske flytte til København, for enten at arbejde eller studere? Måske endda af en helt tredje grund? Hos os kan du hurtigt finde lejligheder både for studerende, store familier, par og singler. Det er muligt at finde lejligheder, som passer til dit behov, vi har lejeboliger i alle prislejer, størrelse og stand. Vi har desuden også alle slags lejligheder, inden for hvilken stil du ønsker, om det skal være nybyggerier eller gamle, charmerende bygninger og lejligheder, er valget helt op til dig. Hvilket område passer til dine behov? Læs lidt videre, se hvilke muligheder du har og find ud af hvilket område du ønsker at bo i.

 

Filtrer din søgning til dine behov, når du leder efter lejebolig i København

Det er nemt at søge efter lejebolig i København, ved søge efter København i søgning modulet på hjemmesiden. Når du kommer ind på siden over ledige lejeboliger, kan du nemt filtrere og indskrænke søgningen, så de passer til dine behov, krav og budgetter. Det er også muligt at vælge ud fra hvilket type af bolig du ønsker, om det er lejlighed, villa, rækkehus eller blot et værelse i København. Desuden kan man tage stilling til boligen tillader husdyr og om den er delevenlig.

 

Hvor i København skal du finde lejebolig?

Hvis man er tilflytter til København, er det sikkert utrolig svært at finde ud af, hvor i København man ønsker at bo. København består af utroligt mange områder, hvor hvert område har sit eget unikke præg på tilstedeværelsen. Man skal derfor tænke sig nøje om, før man beslutter sig for, hvor man har lyst til at finde lejebolig i København. For at give dig et bedre indblik i de forskellige og populære områder i København, beskrives de herunder.

 

1. København K (Indre By)

I København K er man helt i hjertet af København. Området er utrolig attraktivt og har en helt unik charme, dette ses i de mange historiske bygninger og de mange seværdigheder, som findes i Indre By. En lejebolig i København K, giver dig en bolig, som er tæt på alting. I dette område er man tæt på Christiansborg, Amalienborg, Rådhuspladsen, Botanisk Have, Det Kongelige Teater og Rundetårn. Ønsker man en skøn oplevelse med venner eller familie, bør man tage i Kongens Have, som om sommeren danner rammerne om musiske oplevelser og teaterstykker. Samtidig ligger Københavns Universitet i København K, hvilket gør området attraktivt for studerende, da man med rette kan gå til studiet. Til gengæld har man også helt fantastiske muligheder for at finde lækre råvarer til køkkenet i Torvehallerne, hvor man kan finde alt fra fisk til økologiske grøntsager. Hvis du ønsker at bo så centralt, som muligt og nyde godt af alle midtbyens dejlige tiltag, bør du overveje at finde lejebolig i København K. 

 

2. København K (Christianshavn)

Christianshavn blev grundlagt i det 17. århundrede af Christian IV, og er en kunstig ø, som er inspireret af Hollandske kanalbyer som Harlem og Amsterdam, bydelen bygger på geometriske former, perspektiv og symmetri. På bydelens smalle gader, med brosten, har man mange super lækre restauranter og caféer. Området er vildt attraktivt og hvis man har været der, kan man sagtens forstå hvorfor. Tæt på vandet, centralt i København, tæt på dejlige mad-steder, samt blot udstrålingen og udseendet af ejendommene i bydelen. Lyder dette som et attraktivt område at søge lejebolig i? Så tøv ikke med at kigge efter ledige lejeboliger i dette område.

 

3. København V (Vesterbro)

I dag er Vesterbro et af de mest attraktive området at bosætte sig og være i, det er derfor vildt populært at søge lejebolig netop her. Bydelen ligger tæt på centrum og man kan derfor hurtigt kommer omkring, samt til og fra diverse ting man ønsker at få ud af byen. Området er helt vildt hyggeligt, hvilket kan afspejles i bydelens mange caféer, små lokale butikker og skønne grønne områder. Er man madglad og madentusiast, kan man tage til Værnedamsvej, som er en gennemført madgade, med utroligt og skønt gourmetmad til hver en smag. Desuden bruges Værnedamsvej også til madmarked flere gange årligt, eksempelvis til jul, hvor det er helt magiskt. Hvis du synes at Vesterbro, virker som stedet for dig, så er det her du skal lede efter lejebolig. 

 

4. København Ø (Østerbro)

Nord for centrum, finder man København Ø, bedre kendt som Østerbro. Området har skønne grønne områder, lange brede boulevarder, samt massere designerbutikker. Østerbro er inddelt i Indre og Ydre Østerbro. Tæt på strandparken ved Svanemøllen, Søerne, Kastellet og Den lille Havfrue. Østerbro anses som den pæne del af København, som er et meget stille og roligt område. Man kan nyde tilstedeværelsen i Fælledparken, støtte op om det Danmarks landshold i Parken, som ligger op af Fælledparken, eller få gastronomiske oplevelser på flotte restauranter og caféer. Kunne København Ø være en mulighed for dig, så tilføj dette på din filtrering, i søgningen efter lejebolig i København.

 

5. Frederiksberg

I et af Københavns mest attraktive og eksklusive områder har vi Frederiksberg. Denne del af byen tilbyder deres beboere en væld af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og grønne områder. Samtidig har Frederiksberg en af Københavns mest besøgte seværdigheder, i form af København Zoo, som med sine knap 4.000 dyr underholder og sætter et smil på rigtigt mange mennesker hvert år. Du har mulighed for at tage på en god shoppetur på Gammel Kongevej, som byder på alverdens modetøjsbutikker hele vejen op ad vejen. Derudover kan du tage i Frederiksberg Centret, som med sine 90 butikker, har alt fra interior til tøj og sko. Hvis du skal starte på CBS (Copenhagen Business School), vil det helt klart være en fordel at vore bosat på Frederiksberg, da de har hovedafdeling netop her. Tilføj Frederiksberg, hvis dette lige er dig.

 

6. København N (Nørrebro)

Med en placering mellem Frederiksberg og Østerbro, finder man Nørrebro, hvor man har kort afstand til.. Ja stort set alt! Gennem de seneste par år, har Nørrebro gennemgået en stor udvikling og ændring af byens udseende og omdømme. Nørrebro er blevet et yderst populært område i København, og denne popularitet er endnu stigende. Grundet den nye attraktivitet i Nørrebro, vil mange Københavnerer og tilflyttere meget gerne have fat i en lejebolig her. Nørrebro byder på den perfekte blanding af både trendy og anderledes steder og butikker. Lyder Nørrebro interessant, skal du tilføje København N til din søgning af lejebolig. 

 

7. København S (Amager)

Syd for København finder man Øen Amager. Amager er opdelt i Vest og Øst, som er forbundet med København K. På Amager er der massere aktiviteter at tage fat i, hvis det er her man ender med at finde lejebolig. Som en del af Amager, ligger Islands Brygge, hvor Københavns havnebad også findes. Dertil ligger Ørestad, som er en nyere bydel i København, hvor man har mulighed for at bo i arkitekttegnede boliger. Royal Arena er også at finde i København S, med sine 17.000 pladser, har huset store kunstnere, blandt andet Kendrick Lamar, Iron Maiden, Katy Perry, Kevin Hart og Elton John. Derudover er Refshaleøen placeret på Amager, hvor man har mulighed for få alverdens smagsoplevelser. Hvis man skal studere på IT-universitetet eller på Søndre Campus, ville det være oplagt at bosætte sig på Amager. København S er nøgleordet til den udvidede søgning efter lejebolig. 

 

8. Valby

Syd for Frederiksberg, finder man Valby, som er tæt på København. Der er fantastiske transportmuligheder, både med tog, metro og bus til og fra Valby til København. Valby er især kendt for sine grønne områder, samt meget mere plads end inde omkring centrum. Hvis man ønsker lejebolig i Valby, kan man med god samvittighed også have bil, da parkeringsmulighederne blot er større end i København. Valby har den anden største park i København, i form af Valbyparken. Hvis du er til shopping, bør du tage i Spinderiet, som er et nymoderne center, ved Valby Station. Du skal naturligvis have Valby med i din filtrering, da dette er et område, som man kan finde en fantastisk lejebolig. 

 

9. København NV (Nordvest)

I København NV, kan man bosætte sig i Nordvest. Nordvest var før i tiden et fattigt kvarter i København, dette har dog ændret sig gevaldigt og her er skabt stor efterspørgsel efter lejeboliger i København NV. Bydelen er et roligt område, som har gode blandinger af villaer og lejligheder. I København NV kan man finde grønne områder, såsom Bispebjerg Kirkegård og Utterslev Mose. Desuden er lejeboliger billigere i dette område, end i de førnævnte bydele af København. I Nordvest skal man med rette benytte sig af deres utrolige grøntmarkeder, som området er meget kendt for. Er man meget aktiv som person, vil Grøndal centret være en fantastisk sted at bruge sin energi, da der her er en multihal, hvor man kan dyrke en masse forskellige sportsgrene. Ønsker du at bo billigere, dog længere fra centrum, bør du overveje om det er her du skal finde din næste lejebolig.

 

 

I København har man de dyreste boliger i Danmark, hvor deres områder Frederiksberg, Indre By og Vesterbro har de højeste priser. Hvis du ønsker at bo billigst muligt, vil områder, som København S eller byer lige ved siden af København, med gode muligheder for transport.

En 1-værelses lejlighed koster i gennemsnit 7.000 kr. En 2-værelses ligger på 11.000 kr. En 3-værelses lejlighed kan lejes for ca. 14.000 kr. Ønsker man større boliger findes disse i gennemsnit fra 18.000 kr. og op efter. Den billigste løsning for at bo i København vil være at leje et værelse, som koster godt 5.000 kr. om måneden.

Det er svært at være kræsen i København, da der er stor efterspørgsel efter boliger på markedet. For at øge dine chancer for at finde boliger hos os, anbefales det at bruge vores gratis BoligAgent, som vil sende dig mails, hver gang der kommer en interessant bolig for netop dig.

Lejligheder Huse Rækkehuse Værelser Studieboliger Roomies