Top banner

Ledige studieboliger i København

Tag et kig på vores udvalg af studieboliger i København

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studieboliger til leje i København

Hvis du netop har fået studieplads, og skal til at studere i København, så er du endt det rigtige sted! Ovenfor fremgår adskillige studieboliger til leje i København, som netop nu er ledige! Studieboliger kræver nogle gange, at du er studerende, hvorfor det er vigtigt, at du er opmærksom på dette. Andre studieboliger er blot boliger med priser, som er SU-venlige. For at fortsætte søgningen efter yderligere studieboliger, så klik på ”Søg ledige lejeboliger” øverst på siden. God fornøjelse med at finde din kommende studiebolig!

Studiebolig i København – Hvad er dine muligheder?

Studieboliger spænder i vidt omfang, når det kommer til størrelsen og prisen. Det er derfor op til dig at vælge mellem det store udvalg af studieboliger, og finde frem til netop den som passer dig og dine behov bedst. Det kan være bofællesskaber, roomie-ordning med flere roommates eller privat udlejning af lejelejlighed. Alle disse kan dække dine behov i forhold til størrelsen og prisen. Det er bare i gang med at benytte søgefunktionen, så vi kan finde den helt rigtige studiebolig i København til dig!

 

Del din ungdomsbolig med andre

En fordel for dig vil være at dele din ungdomsbolig med andre. Fordelen ved dette vil være, at huslejen mindskes således din økonomi bliver mere overskuelig. Hvis du samtidig er helt ny, når det kommer til at bo i København, så kunne det måske være rart at indgå i et fællesskab. I fællesskabet kan man hjælpe hinanden med alt fra daglige gøremål i hjemmet til studierelevant arbejde. 

 

Beliggenhed vs. Husleje

Efterspørgslen efter studieboliger i København er stor. Af den grund kan huslejen virke ualmindelig høj, hvis den bliver sammenlignet med huslejen i andre byer i Danmark. Dette er især tilfældet, hvis du leder efter boliger i de attraktive områder i København, som Frederiksberg og Vesterbro. Derfor vil det være oplagt at søge lidt væk fra byens centrum, hvis du ønsker at mindske huslejen mest muligt. Det er derfor vigtigt at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt og nødvendigt, når du sætter dine kriterier.

 

Få adgang til alle studenterboliger i København
Så snart du finder studieboligen, som passer på lige dine krav, så skynd dig og opret et medlemskab hos Findroomie. Medlemskabet giver dig adgang til at kontakte udlejeren til den enkelte bolig, og samtidigt får udlejeren mulighed for at finde dig. Opret en gratis BoligAgent og få besked så snart nye studieboliger der møder dine specifikationer bliver lagt på websiden.

 

Værelser Lejeboliger Lejligheder Huse Rækkehuse Roomies