Top banner

Billige værelser til leje i Aarhus & omegn

Find dit næste værelse her og bo sammen med en eller flere roomies

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Værelser til leje i Aarhus

Benyt dig af Findroomie for at finde dit nye værelse i Aarhus. Findroomie har samlet et bredt udvalg af ledige værelser, der gør det nemmere for dig at navigere rundt i de mange værelser som Aarhus tilbyder. Der er værelser til ethvert behov. Så start søgning og find dit nye værelser allerede i dag!

 

Stort udvalg af værelser i Aarhus

På FindRoomie finder du adskillige ledige værelser i Aarhus. Det kan være en anelse dyrere at bo i lejlighed i Aarhus i forhold til andre byer. Derfor kan det være en ide at rette søgningen henimod et ledigt værelse. Ved at bo på et værelse sparer du en del i huslejen, og du kan samtidig være så heldig at møde din nye bedste ven, som bor på værelset ved siden af – hvem ved? Det vil altså være oplagt for den person som søger at spare lidt penge i huslejen, samt ønsker at være en del af et fællesskab, at ændre søgningen efter ledige værelser.

 

Hvor skal jeg bo i Aarhus?

Aarhus består af mange forskellige områder, som hver især har sin charme og fordele. Hvis du ønsker at leve helt op ad nattelivet og de populære torve, så vil det være oplagt at søge efter et værelse i Midtbyen. Har du derimod et behov for at holde lidt afstand til storbylivet, men stadig ønsker at have dette inden for rækkevidde, så vil områder som Frederiksbjerg og Øgadekvarteret være det rette for dig. Hér undgår du det meste af larmen fra nattelivet, men er samtidig i gåafstand, hvis man ønsker at være en del af nattelivet. Vil du gerne endnu længere væk og måske komme lidt tættere på naturen, så vil Trøjborg være det ideelle sted for dig - hér kommer du nemlig tæt på skoven. Samtidig er der mulighed for at gå i biografen, eller bare gå på en af de mange cafeer eller restauranter i området. Mulighederne er mange!

 

Skræddersy din søgning og find et værelse

Under søgningen er det vigtigt, at du finder ud af, hvad dine behov er, når du søger efter et værelse. Gør din søgning så specifik som muligt, således søgningen rammer dine ønsker bedst muligt. Du kan skræddersy din søgning, så der bliver taget højde for dit budget, samt hvis du ønsker at leje i en bestemt tidsperiode. Brug søgefunktionen øverst på siden og start din egen tilpassede søgning nu!

 

Aarhus som studieby

Aarhus er en populær studieby. Byen tilbyder meget af det, som en studerende ønsker. Der skal være boliger til leje, ledige studiejobs og ikke mindst sjove oplevelser udenfor studiet. Men hvad havde men ellers forventet af Danmarks 2. største by? Alt dette er nemt at tilgå, da det ikke tager mere end 30 min at cykle fra den ene ende af byen til den anden. Derudover ligger de fleste skoleinstitutioner centralt, hvorfor disse altså ligger tæt op ad byliv og centrum. Dette gør det samtidig nemmere at finde en bolig, da du ofte ikke behøves at gå på kompromis, da alt ligger relativt samlet.

 

 

Lejligheder Lejeboliger Huse Studieboliger Rækkehuse Roomies