Top banner

Find din næste lejlighed i Aarhus på Danmarks bedste boligside

Se blandt vores udvalg af lejligheder i Aarhus herunder

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Lejligheder til leje i Aarhus

Leder du efter en lejlighed i Aarhus, så er du kommet til det rigtige sted! Aarhus er et attraktivt sted for studerende fordelt på mere end 100 uddannelser, hvorfor lejlighederne kan være svære at finde. Dog er Aarhus ikke udelukkende et sted kun for studerende, men har samtidig også masse at byde på for familier og pensionister. Charmen finder du i byen forskellige områder, som byder på hver sine fornøjelser. 

 

1. Frederiksbjerg

Frederiksbjergs største fornøjelser finder du i Jægergårdsgade, som byder på diverse oplevelser, som cafeer og barer, som gourmetrestauranter. Hvis du er en vandhund, kan du med rette tilpasse din søgning hertil, da Frederiksbjerg huser Århus Svømmestadion, som både er inden- og udendørs bassin. Er du derimod mere tilpas på fastlandet, så vil det være oplagt at give Skanseparken eller Marselisborg Slotspark et besøg, hvor der her er mulighed for at hygge sig med venner og familie. Har du børn, og ønsker at give dem en oplevelse, vil det oplagte valg være at besøge Tivoli Friheden, som byder på diverse sjove og spændende aktiviteter for børnene og måske endda dig selv.

 

2. Øgadekvarteret

Et område som også har mange dejlige lejligheder er øgadekvarteret. Beboelse i kvarteret har sin fordel ved at bo relativt tæt op ad centrum, men med nok afstand til, at du ikke kan høre larmen fra bylivet. Dette gør Øgadekvarteret til en rigtig populært kvarter for alle befolkningsgrupper. Området huser derfor alt fra studerende til pensionister. Kvarteret er et oplagt sted at bosætte sig, hvis du ønsker at forblive tæt på centrum, men samtidig ønsker at holde lidt afstand til dets larm og støj. 

 

3. Midtbyen

Stedet hvor der altid er fart over feltet. Dette gælder alt fra den almindelige hverdag til de adskillige fester i bylivet. Området tilbyder alt hvad hjertet begærer i form af; restauranter, cafeer, natklubber, museer, kunstgallerier, og diverse shopping muligheder som du finder på de store torve tæt ved åen. Det kendte kunstmuseum Aros ligger også tæt herpå, hvis dette finder din interesse. Er du derimod mere typen som søger stilheden væk fra centrummets travle hverdag, så kunne en tur i Botanisk have måske være noget for dig. Et besøg heraf vil du møde en stille natur, hvor græs, træer og blomster dominerer denne lille verden. 

 

4. Trøjborg

Området Trøjborg kan som de mange andre bydele tilbyde et bredt udvalg af restauranter, cafeer, gode indkøbsmuligheder, samt dejlige lejligheder, som er til leje. Trøjborg ligger med lidt større afstand til centrum i den nordlige del af Aarhus. Her er der gode muligheder for at begive sig ud i grønne områder i Riis Skov. Hvis du er en vandhund, så vil stranden Den Permanente også være et besøg værd.

 

5. Latinerkvarteret

Latinerkvarteret udgør en mindre del af midtbyen, men har grundet områdets enestående charme, et behov for at blive fremhævet i sin egen lille spalte. Kvarteret tilbyder et område bestående af bl.a brostensbelagte gader, og shopping til alles smag. Dette alt fra små specialbutikker til high end shopping. Udover gode muligheder for shopping, så tilbyder kvarteret samtidig også gode restauranter, men også lækre take away steder, hvis dette er behovet. Giv kvarteret et besøg og værdsæt det!

 

Aarhus og lejligheder

Aarhus er i moderne tid blevet et populært sted at bosætte sig pga. den store udvikling som byen har gennemgået de seneste år. Det er særligt grundet en professionel og innovativ madscene, komplimenteret af en stor udvikling på det kulturelle liv i og omkring byen. Samtidig er Aarhus heller ikke en større by end at det er muligt at cykle fra den ene ende til den anden indenfor relativt kort tid.  Med en lejlighed i Aarhus kan du få del i alle disse goder, som byen tilbyder dig. 

Få en succesfuld boligsøgning

Når du søger efter bolig, er det vigtigt for dig og din søgning, at du specificerer din søgning så meget som muligt, således du rammer dine ønsker. Sortér alt det uinteressante fra og fokusér kun på det du ønsker, at din kommende bolig skal besidde. Dette gør du ved at være åben over for udlejeren, når du sender din ansøgning. Ansøgning er dit førstehåndsindtryk, hvorfor denne skal være spot on. Tilføj derfor en god og nøjagtig beskrivelse af dig selv, og hvorfor netop du skal være den kommende lejer.

 

Spar penge – del med andre
Ønsker du at bo i Aarhus, men synes måske boligmarkedet rent økonomisk virker uoverskueligt? Så vil vi her på Findroomie opfordrer dig til at tilpasse din søgning ved at brede den lidt ud. Dette kan du f.eks gøre ved at finde en roomie, således I sammen kan dele om huslejen, og måske gøre søgningen nemmere. Ved at gå finde en roomie, vil I kunne lede efter lejligheder, som har en større husleje og dermed gør søgningen bredere. Dette gør jeres chancer for at finde en lejligheder større. Dertil skal det tilføjes, at det at bo sammen med en roomie, kan have sine fordele. I er nu to om at lave mad, gøre lejligheden ren, og måske endnu et kvikt hoved, som kan hjælpe med studierne. Det kan være du finder din nye bedste ven. Hvem ved? Sæt i gang!

 

 

Lejeboliger Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies