Top banner

Find en roommate i Aarhus på Findroomie.dk

Bo sammen med en roomie i Aarhus

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Findroomie Aarhus

Er du på udkig efter en roomie i Aarhus, eller er du selv boligsøgende og mangler et værelse? Findroomie.dk er din nye, foretrukne boligportal med fokus på personer, som søger en roomie eller har et værelse til leje og mangler en roommate til at flytte ind. Vi har fokus på at gøre det nemt, enkelt og sikkert for alle Findroomie brugere at finde hinanden. Find din næste roommate eller værelse i Aarhus i dag!

 

Populære beliggenheder i Aarhus

Aarhus er generelt en meget attraktiv by at bosætte sig i, og byen har også en lang række forskellige attraktioner og hyggelige områder som caféer, shoppingmuligheder, grønne områder og kunstneriske attraktioner. Men det kan måske være lidt svært at finde ud af, hvor i byen man gerne vil bo. Ofte vil man tænke, at man gerne vil bo helt inde i centrum, i Indre By, men det er også et af de områder, hvor boligpriserne især er høje. Indre by er et område i byen som blomstrer af liv og underholdning, og der er altid chance for at få et godt grin, en lækker bid mad eller svinge dankortet i nogle af de mange lækre butikker i området. Det er helt sikkert et område, som er meget populært, men også ekstremt dyrt at bosætte sig. Hvis du ikke har noget imod at komme lidt væk fra centrum, så er øgadekvarteret et rigtig godt sted at bo, og det er endda kun 5 minutters gang fra Vesterbrogade, så længere væk er det heller ikke. Det anses som det unge kvarter, hvor mange studerende eller familier vælger at bo, og det kan man godt forstå; det er tæt på det hele, men samtidig med muligheden for at få noget ro i hverdagen. Ellers kan vi anbefale områder som Frederiksberg, Latinerkvarteret eller Ceres Byen, som på rigtig kort tid er blomstret op med en lang række nye boliger, som har gjort det lækkert og tiltrækkende at bosætte sig der. Alt i alt byder Aarhus på rigtig mange muligheder for både unge som gamle, og der er helt sikkert en god chance for at finde en bolig, en roomie eller et værelse, også til en pris, hvor alle kan være med. Men du kan godt forvente, at jo tættere på centrum du kommer, jo dyrere bliver huslejepriserne. Men så er det godt at man med en roommate kan halvere priserne på de faste.

 

Fordele og ulemper ved at bo med en roommate

Der vil være fordele og ulemper ved alle valg vi træffer, og at skulle bo med en ven, kæreste eller en fremmed roomie er ingen undtagelse. Mange vil se det som en negativ ting at skulle bo med andre, men langt de fleste ser det som en klar fordel i forhold til at opbygge et venskab med sin roommate og lave ting sammen i byen, som man ikke har lyst til at lave alene. Faktisk er de fleste bofællesskaber med roomies en positiv ting for personlig udvikling og betyder rigtig meget for sit velbefindende, specielt hvis man kommer til byen uden at kende nogen. Derudover har du også mulighed for at dele dine faste udgifter såsom husleje, forsikringer, tv- og internetabonnement samt mad, som hurtigt kan løbe op til en høj fast udgift. Men det kan også være hårdt at skulle indfinde sig i en anden persons regler og måder at gøre tingene på, og vi har ofte set eksempler på folk, som er kommet op at skændes over noget så åndsvagt som rengøring. Vores råd til dig er at lave nogle klare regler og retningslinjer med din roommate, således at der ikke er tvivl omkring, hvordan I skal tackle situationer, såfremt der skulle komme nogle af dem. Vi håber på at du finder den bedste roomie, og vi står klar til at hjælpe dig i alle de spørgsmål du end måtte have. Held og lykke i din søgen!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger