Top banner

Ledige rækkehuse i Aarhus

Find et ledigt rækkehus i Aarhus på Findroomie.dk

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Rækkehuse til leje i Aarhus

Er du på udkig efter et rækkehus til leje i Aarhus, så er du endt det rette sted! Om du leder efter et lille, mellem eller stort rækkehus, og om det er i Aarhus Ø eller Trøjborg, så vil FindRoomie ihærdigt prøve at hjælpe dig med dette. Start din søgning efter rækkehus i Aarhus allerede nu og find din nye bolig allerede i dag!

 

Er du ikke klar til at flytte fra Aarhus?

Er du bosiddende i Aarhus, men ønsker ikke at bevæge dig helt væk fra storbyens travle hverdag og ud i et villakvarter? Så kunne et rækkehus meget vel være løsningen for dig! Her får du have og terrasse som et hus kan tilbyde dig, men du vil stadig have følelsen af at være en del af et fællesskab, som da du boede tæt omkring folk i det centrale Aarhus. 

 

Aarhus byder på mange spændende områder

Aarhus tilbyder adskillige områder, som alle har hver sin charme. Kvarterer som Aarhus Ø, Trøjborg og Midtbyen er meget forskellige, selvom de geografisk ligger tæt op ad hinanden. Derfor er det vigtigt at tilpasse søgningen så du finder det område der passer dig bedst!

 

Få besked når nye rækkehuse matcher dine kriterier

På Findroomie har vi lavet en funktion, som gør det muligt for dig at gemme din søgning, som du kan tilkoble din mail. Når dette er tilkoblet din mail, så får du straks besked, når en ny lejebolig bliver sat til leje, som matcher dine boligdrømme.

Derfor skal du vælge et rækkehus i Aarhus

 

Er du træt af at bo i lejlighed i det centrale Aarhus, og ønsker dig nu at bosætte dig et sted med egen have, og samtidig distancere dig fra den travle hverdag i Aarhus centrum? Og ønsker du samtidig at forblive i Aarhus? Så er et rækkehus den rette løsning for dig!

 

 

Lejligheder Lejeboliger Værelser Huse Studieboliger Roomies