Top banner

Ledige studieboliger i Aarhus

Tag et kig på vores udvalg af studieboliger i Aarhus

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studieboliger til leje i Aarhus

Danmarks 2. største by har sit at tilbyde, når det gælder faciliteter og aktiviteter til studielivet. Leder du efter en studiebolig i Aarhus efter du netop er blevet optaget på dit studie? Aarhus har adskillige studieboliger som ligger centralt og tæt på uddannelsesinstitutionerne. Vi opdaterer dagligt udvalget af studieboliger, så udvalget er stort! Start søgningen og find din nye studiebolig allerede nu.

 

Gør noget ud af din ansøgning

Når du søger studiebolig, så kan det være alt fra egen lejlighed til et mindre værelse. Hvis du søger en studiebolig, hvor du flytter ind hos andre, så er det vigtigt, at du giver det bedste indtryk af dig selv. Dette kan du gøre ved at lave en god ansøgning, hvori du beskriver dig selv, og hvad du kan tilbyde deres fællesskab. Derigennem vil dine måske kommende bofæller, kunne få et indblik i hvilken person du er, og dermed få en ide om, du passer ind i deres lille fællesskab. 

 

Gå på kompromis

Når du leder efter studiebolig i Aarhus, vil du nok hurtigt opdage, at huslejen er højere end i andre byer. For at gøre din søgning lettere vil det derfor være en god ide at brede din søgning ud og dermed gå på kompromis med nogle af dine ønsker. Det kunne f.eks være at søge efter studieboliger i udkanten af Aarhus, eller hvertfald lidt længere væk fra centrum. Her vil du opdage, at husleje vil være mere overkommelig for dig som studerende. 

 

Overvej at bo med andre

Aarhus er en attraktiv studieby, hvorfor efterspørgsel efter studieboliger er særlig høj. Udvalget kan derfor virke begrænset for dig som netop har startet søgningen. Det kan samtidig være, at de resterende studieboliger overskrider dit økonomiske råderum. Derfor vil det være oplagt at søge andre muligheder, som f.eks at bo på et værelse eller lede efter en roomie eller to, således i kunne dele om en lejlighed, og dermed spare en del penge ved det. 

 

Vær tålmodig

Du er netop blevet optaget på dit studie, eller er i gang, men har endnu ikke fundet dig din studiebolig. Det er vigtigt for dig, som netop er blevet optaget, at du starter din søgning efter studiebolig i god tid, da søgningen efter studieboliger er skærpet lige før studiestart. Det kan derfor virke besværligt sommetider at finde noget som passer til dine ønsker i starten af din søgning. Men frygt ej! Hold hovedet højt, vær tålmodig og afvent markedet. Det kan være, at netop du har fundet din nye studiebolig allerede i morgen!

 

 

Lejligheder Lejeboliger Værelser Rækkehuse Huse Roomies