Top banner

Billige værelser til leje i Aalborg & omegn

Find dit næste værelse her og bo sammen med en eller flere roomies

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Værelser til leje i Aalborg

Her har du mulighed for at finde alle ledige værelser i Aalborg! Findroomie har samlet et stort udvalg af ledige værelser til leje. Udvalget af værelser dækker over alle behov, hvorfor du både kan finde værelser som kan fremlejes i få måneder samt et pendlerværelse hvis dette er behovet, eller hvis du vil indgå i bofællesskaber, hvori du kan leje dig ind på et værelse. Alt dette har Findroomie samlet i et stort udvalg af værelser, som du allerede nu kan benytte dig af ved hjælp af søgefunktionen.

 

Fordele ved at bo med en anden

Der er i Aalborg stor efterspørgsel efter lejligheder, hvorfor det ofte kan være svært at finde en lejlighed pga. økonomien eller fordi der er ingen lejligheder som passer på dine behov. Dette problem kan løses ved at finde andre, som står i samme problem som dig, og dermed gå sammen om at leje en lejlighed, således I er flere om at betale huslejen. Dette kan gøre det nemmere at finde en lejlighed, da I nu kan udvide søgningen, fordi I har brug for større lejligheder at bo i. Denne tilgang til søgningen kan give dig en fordel i forhold til andre boligsøgende, og måske være årsagen til, at netop du får fat i en lejlighed og dermed et værelse først!

 

Gå ikke glip af noget

På Findroomie har du muligheden for at tilkoble din mail på søgningen, således vi fremover kan sende dig lejemål, som passer på din søgning. På den måde kan du altid være sikker på, at dit drømmeværelse ikke går din næse forbi! God værelsesjagt!

 

Scor værelset med en god ansøgning

Når du søger et værelse til leje, så kan det være alt fra i en lejlighed til et bofællesskab. Hvis du søger et værelse, hvor du flytter ind hos andre, så er det vigtigt, at du giver det bedste indtryk af dig selv. Dette kan du gøre ved at lave en god ansøgning, hvori du beskriver dig selv, og hvad du kan tilbyde deres fællesskab. Derigennem vil dine måske kommende bofæller, kunne få et indblik i hvilken person du er, og dermed få en ide om, du passer ind i deres lille fællesskab. 

 

Aalborg – en god by at være ung i

Aalborg er gennem modernisering af havnen og opsætningen af adskillige lejlighedskomplekser blevet et spændende sted for unge mennesker at bosætte sig. Byen tilbyder gode og billige lejemål i forhold til de større byer i Danmark, og tilbyder samtidig billige øl og en altid god fest i Jomfru Ane Gade. Hvis dette lyder som noget for dig, så start søgningen efter et værelse allerede i dag!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies