Top banner

Ledige studieboliger i Aalborg

Tag et kig på vores udvalg af studieboliger i Aalborg

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studieboliger til leje i Aalborg

Er du på udkig efter din nye studiebolig? Så er FindRoomie det helt rigtige sted for dig! Vi har samlet et bredt udvalg af studieboliger, som er indflytningsklar til dig. Dette er ligegyldigt om du ønsker en studiebolig i nord, syd, vest eller øst af Aalborg. Skynd dig ind og søg, så din foretrukne studiebolig ikke forsvinder mellem dine hænder!

 

Derfor skal du vælge Aalborg

Aalborg er gennem modernisering af havnen og opsætningen af adskillige lejlighedskomplekser blevet et spændende sted for unge mennesker at bosætte sig. Byen tilbyder gode og billige lejemål i forhold til de større byer i Danmark, og tilbyder samtidig billige øl og en altid god fest i Jomfru Ane Gade. Hvis dette lyder som noget for dig, så start søgningen efter et værelse allerede i dag!

 

Har du overvejet en roomie?

Aalborg er en attraktiv studieby, hvorfor efterspørgsel efter studieboliger er særlig høj. Udvalget kan derfor virke begrænset for dig som netop har startet søgningen. Det kan samtidig være, at de resterende studieboliger overskrider dit økonomiske råderum. Derfor vil det være oplagt at søge andre muligheder, som f.eks at bo på et værelse eller lede efter en roomie eller to, således i kunne dele om en lejlighed, og dermed spare en del penge ved det. Så er der også flere penge til øl og fest i ”Gaden”. 

 

Bred din søgning ud

Går du og drømmer om en billig, men samtidig stor studiebolig? Det er de færreste som ikke ønsker dette, men er det muligt? Nok ikke. Det er vigtigt, at du breder din søgning ud til nogle realistiske mål. Derfor er det vigtigt, at du er villig til at gå på kompromis med dine drømme og mål, således du kan finde en studiebolig, som passer med dit råderum. Sørg af den grund for ikke at sætte dig i alt for dyre lejemål, hvilket også giver dig bedre muligheder for at deltage i sjove arrangementer i fritiden. 

 

Gå aldrig glip af noget
På Findroomie har du muligheden for at bruge din BoligAgent, således vi fremover kan sende dig lejemål, som passer på din søgning. På den måde kan du altid være sikker på, at din foretrukne studiebolig ikke går din næse forbi! God jagt efter din kommende studiebolig.

 

 

Lejeboliger Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Roomies