Top banner

Find din næste lejlighed i Aalborg på Danmarks bedste boligside

Se blandt vores udvalg af lejligheder i Aalborg herunder

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Lejligheder til leje i Aalborg

På Findroomie har vi samlet et bredt udvalg af ledige lejligheder til dig som leder efter netop dette i Aalborg. Udvalget består af lejligheder som passer til enhver smag. Om du ønsker udsigt til fjorden eller har et ønske om at bo lidt væk fra hverdagens travle timer, så har vi samlet alt for dig. Nedenfor får du en kort introduktion af nogle af de forskellige områder, som Aalborg består af. 

 

Havnefronten

Den nyligt moderniserede havnefront oser af friskhed og ungdommelighed efter en større makeover af den gamle industrielle havnefront. Her er der nu mulighed for at nyde mindre grønne parker, dyrke sport på de mange sportsbaner, eller købe mad og drikke ved de mange boder, som åbner om sommeren. De nye smukke lejlighedskomplekser har en fantastisk udsigt til alt det, samt den smukke Limfjord, som løber gennem Aalborg. 

 

Nordkraft

På den østlige del af havnefronten ligger Nordkraft i baghaven af Musikkens Hus, som ligger op til fjorden. Nordkraft tilbyder adskillige oplevelser, som; Sportsaktiviteter, restauranter, biograf, klatrevægge, samt kulturelle oplevelser som koncerter, foredrag og komik. Her er der fyldt med liv og glade dage.

 

Vestbyen

Byens gamle arbejderkvarter er et populært sted for unge at bosætte sig, da den tilbyder gamle charmerende boliger, grønne parker, som Vestre Fjordpark, samt adskillige lækre spisesteder. Særligt Reberbansgade er et populært sted for unge at søge hen imod, når sulten indtager. 

 

Aalborg Centrum

Aalborg centrum har meget at tilbyde. Bydelen huserer spændende oplevelser, som Aalborg Teater og Aalborg Zoo. Men den nok mest kendte gade Jomfru Ane Gade er også at finde i centrum af Aalborg, hvor du kan opleve glade mennesker og billige fadøl. Hvis du er sulten, tilbyder Aalborg fine og spændende restauranter, som f.eks Restaurant Nam, hvor du kan få helt op til 15 serveringer med inspiration fra Asien. Hvis du er mere til en stor bøf, vil et sted som Restaurant Meat være oplagt for dig at prøve. 

 

Øgadekvarteret

Med kort afstand til centrum finder du Øgadekvarteret, hvor du er omgivet af en mindre travl hverdag, samt smukke og dejlige grønne områder, som Østre anlæg. Du befinder dig altså stadig centralt, dog med behørig afstand til centrummets støj. Skal du stille sulten, kan du finde mange takeaway-steder, eller almindelige indkøbscentre, hvis dette er behovet. 

 

Nørresundby

Nørresundby er med sin beliggenhed lige over limfjordsbroen placeret i gåafstand til havnefronten og centrum. Med det in mente er Nørresundby fortsat ikke nær så populær som mange af de andre områder i Aalborg. Dette gør Nørresundby som bydel interessant for dig, som gerne vil spare lidt penge på huslejen, og ikke har de store krav til beliggenhed. På denne side af byen får du mere for pengene. Hvis du ikke har noget imod at have lidt afstand til diverse ting i Aalborg, og gerne vil spare lidt på huslejen, så er Nørresundby især noget for dig!

 

Derfor skal du vælge en lejlighed

Der er mange fordele ved at leje en lejlighed i Aalborg. Byen er i rivende fremdrift mod et mere moderne og ungdommeligt sted at bo. Byen har dog stadig sin gammeldags charme i form af Vestbyen og centrum, som har ældreboliger med brostensveje enkelte steder. Derudover tilbyder byen flere gode indkøbsmuligheder, samt shoppingmuligheder i form af Salling, Friis og Bilka i City Syd 10 minutters kørsel fra centrum. Som lejer binder du dig samtidig heller ikke i en længere periode, hvorfor dette vil være oplagt for dig, som ikke er sikker på, hvad fremtiden måtte bringe.  

 

Få en succesfuld boligsøgning

Når du søger efter bolig, er det vigtigt for dig og din søgning, at du specificerer din søgning så meget som muligt, således du rammer dine ønsker. Sortér alt det uinteressante fra og fokusér kun på det du ønsker, at din kommende bolig skal besidde. Dette gør du ved at være åben over for udlejeren, når du sender din ansøgning. Ansøgning er dit førstehåndsindtryk, hvorfor denne skal være spot on. Tilføj derfor en god og nøjagtig beskrivelse af dig selv, og hvorfor netop du skal være den kommende lejer.

 

Studerende? Overvej en roomie

Ønsker du at bo i Aalborg, men synes måske boligmarkedet rent økonomisk virker uoverskueligt? Så vil vi her på Findroomie opfordrer dig til at tilpasse din søgning ved at brede den lidt ud. Dette kan du f.eks gøre ved at finde en roomie, således I sammen kan dele om huslejen, og måske gøre søgningen nemmere. Ved at gå finde en roomie, vil I kunne lede efter lejligheder, som har en større husleje og dermed gør søgningen bredere. Dette gør jeres chancer for at finde en lejligheder større. Dertil skal det tilføjes, at det at bo sammen med en roomie, kan have sine fordele. I er nu to om at lave mad, gøre lejligheden ren, og måske endnu et kvikt hoved, som kan hjælpe med studierne. Det kan være du finder din nye bedste ven. Hvem ved? Sæt i gang!

 

Gå ikke glip af drømmelejligheden

Du kan nu oprette en BoligAgent på Findroomie, som hjælper dig med at informere om, hvornår en bolig med dine behov kommer til leje. Det er ligegyldigt om du ønsker en beliggenhed tæt på børnenes skole, din egen, eller bare ønsker en lejlighed med 3 værelser. Det gør den ved, at du tilpasser dine kriterier til dine behov, tilkobler din mail, hvorefter du afventer svar. Sådan går du aldrig glip af dine drømmelejlighed!

 

 

Lejeboliger Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies