Top banner

Find en ledig lejebolig i Aalborg på Findroomie

Få et stort overblik over vores ledige lejeboliger i Aalborg her

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Alle lejeboliger i Aalborg

Nordens Paris, Aalborg, er med sin store udvikling blevet et attraktivt sted for mange. De hyggelige boliger i Vestbyen og centrum, en ny og moderne havnefront, samt utallige uddannelsesinstitutioner gør denne by til en sand perle. Vi har samlet et bred udvalg af lejeboliger som opfylder ethvert behov. Du kan få lejeboliger i centrum, lejeboliger med udsigt til fjorden, og lejligheder i de hyggelige kvarterer i Vestbyen. Findroomie har nedenfor lavet en beskrivelse af Aalborgs områder, som gør det nemmere for dig at beslutte dig for, hvor du vil bo i Nordens Paris. 

 

Aalborg Centrum

Aalborg centrum tager udgangspunkt i de byens to gågader, som er en sidevej til den store Boulevard. Her er der adskillige shoppingmuligheder, som f.eks Salling, der kan tilbyde alt fra tøj og parfume til mad og drikke. I nærheden af Salling og gågaden finder du samtidig et andet stort shoppingcenter Friis, som minder meget om Salling, da de tilbyder nogenlunde det samme. Derudover tager byen centrum også udgangspunkt i Vesterbro, som er vejen der går midt igennem midten af Aalborg. Vejen deler centrum fra Vestbyen. To minutters gang fra Vesterbro finder du den nok mest kendte gade i Aalborg, nemlig Jomfru Ane Gade, som huserer størstedelen af Aalborgs barer og diskoteker. Her kan du forvente, at der i weekenden er fuld gang i den om natten, eftersom mange af byens beboere befinder sig netop hér på det tidspunkt. Her betaler du ikke for at komme ind på diverse diskoteker, hvilket gør, at du ikke er bundet til et enkelt sted ad gangen. Så du har rig mulighed for at finde dit yndlingssted, hvor du har mulighed for at få din yndlingsdrink! I udkanten af centrum kan du også finde Aalborg Zoo, hvis du har interesse for dyr og natur. Er du musikalsk interesseret vil steder som Nordkraft, Musikkens Hus eller Kultur og Kongrescentret være oplagte steder at besøge, da disse steder tilbyder koncerter og arrangementer med adskillige spændende mennesker. Hvis du søger efter et sted at gå en tur og nyde Aalborgs natur, så tag forbi Kildeparken, som ligger lige op til Kultur og Kongrescentret. Her bliver der også holdt Karneval én gang årligt. 

 

Øgadekvarteret i Aalborg

I den østlige del af Aalborg cirka 15 minutters gåtur til centrum, finder du øgadekvarteret. Denne del af Aalborg ligger med en overkommelig afstand til centrum og tilbyder derfor samtidig afstand fra centrummets travlhed og støj. Derudover er øgadekvarteret også en af de områder i byen, hvor det er nemmest at finde en parkeringsplads til sin bil. I området har du også mulighed for at opleve seværdigheder, særligt i form af parker og grønne områder. Hér kan du finde Østre anlæg og Karolinelund, som tidligere var byens tivoli, men nu er nedlagt. Karolinelund er nu blevet et sted som tilbyder alt fra dejlig natur og streetart til at være vært for adskillige koncerter om sommeren. Udover seværdigheder i øgadekvarteret, så ligger Eternitten, en samling af flere indkøbsmuligheder, lige i baghaven. Der er dermed rig mulighed for at gøre gode indkøb. Hvis du ønsker det nemme og dermed enten tage på restaurant eller benytte dig af takeaway, ligger dette heldigvis også i nærheden. Der er mulighed for takeaway flere steder i kvarteret, hvorimod du skal bevæge dig mod Nordkraft for at finde de første rigtige restauranter – Dog er dette kun 5-10 minutters gang derfra. 

 

Eternitten i Aalborg

Eternitten i Aalborg ligger som sagt lige i baghaven af øgadekvarteret, og tilbyder både nyrenoverede og spritnye lejligheder, samt adskillige indkøbsmuligheder. Området er i de senere år blevet et nymoderne sted, hvor bygherre særligt har haft travlt med at bygge lejlighedskomplekser. Nogle af disse bygninger har fået lavet en form for streetart på deres facader for at give området ekstra liv og ungdommelighed. Blandt de mange lejligheder ligger der også en Fitness World, således der er mulighed for de friske at træne. Prisen på huslejen i dette område kan variere meget efter hvad dine behov er, men det er muligt at få en lejebolig til lidt mindre pris hér i forhold til lejeboliger i centrum. 

 

Aalborg havnefront

En af de områder som har været igennem den største udvikling, er Aalborg Havnefront. Der er sket en tilføjelse af flere lejlighedskomplekser, som er placeret lige op til Limfjorden, som passerer gennem Aalborg. Disse har udsigt ud over netop Limfjorden, som gør dem særligt interessante og samtidig attraktive. Der er yderligere blevet tilføjet flere grønne områder på havnefronten med plads til boder ved siden af, således du ikke skal gå langt for at få din is om sommeren. For de sportslige er der blevet bygget adskillige sportsbaner, heriblandt basketballbaner og streetfodboldbaner. På den østlige del af havnefronten ligger Musikkens hus helt ud til fjorden, og med Nordkraft i sin baghave. Musikkens hus tilbyder alt fra koncerter til teaterstykker, hvor Nordkraft kan tilbyde mere eller mindre alt. Der er både spisesteder, indendørs haller, som kan lejes, hvis du ønsker at udfordre en god kammerat i badminton eller lignende, samt biograf og andet underholdning. Hvis du går mod den vestlige del af havnefronten, kan du opleve restauranter som familierestauranten Bones, eller båd restauranten Prinses Juliana, som kan tilbyde 

både brunch og en god bøf.

 

Vestbyen

I Aalborgs vestlige del finder du det område, som bliver omtalt Vestbyen. Her finder du ældre lejligheder, som giver en anden charme til denne del af byen. Bygningerne ligger tættere op ad hinanden, så denne del af byen føles også mere kompakt. Når du skal finde mad og drikke i Vestbyen, så er de fleste muligheder samlet på Reberbansgade, hvor du kan få alt fra sandwich og salat til pizza og asiatisk take away. Hvis du derimod går en lille tur til havnen, finder du muligheder som Aalborg Streetfood, som har mange små boder med lækker mad. Tæt herpå ligger Vestre Bådelaug, som er kendt for deres bøfsandwich, hvilket tidligere blev kåret til Danmarks bedste. Hvis du føler dig lækker sulten, så kan du tage lige over vejen for Vestre bådelaug, gå ind på Pandekagehuset og få dig en bananasplit. Hvis du bevæger dig længere ud i Vestbyen, kan du opleve det meget populære Vestre Fjordpark, som om sommeren er bunefyldt med mennesker, der bader, slikker sol og nyder tilværelsen. Hvis dette fanger din interesse, så søg efter en lejebolig i Vestbyen!

 

Aalborg Øst

I den østlige udkant af Aalborg finder vi Aalborg Øst. Dette område er også i rivende udvikling i form af nye lejlighedskomplekser og generel modernisering af veje og natur. Området huserer også byens universitetsby, hvor Aalborg Universitet finder sted. Hertil er der adskillige busforbindelser direkte fra centrum, hvilket mange studerende, som er bosiddende nær centrum, gør brug af. Hvis du dog ikke er særligt begejstret for at tage bussen, så har du mulighed for at finde en lejebolig tæt på Campus. Disse er der kommet flere af netop pga. den store udvikling af lejlighedskomplekser i dette område. I gåafstand fra universitetsbyen ligger Gigantium, som er hjemmebane for Aalborg håndbold og Aalborg Pirates. Her er der bred mulighed for at dyrke sport, samt opleve adskillige kunstnere som kommer og optræder. Blandt alt er der dejlig natur, som kan nydes fra busturen eller bare hvis du har brug for at gå en tur. Området ligger samtidig tæt på motorvejen, hvorfor der rig mulighed for at komme hurtigt på farten. 

 

Nørresundby

På den anden side af fjorden ligger Nørresundby, som værd at nævne, selvom byen har sit eget postnummer. Området er ikke så attraktivt som mange af de andre områder, hvilket måske kan være en mulighed for at finde noget billigt og godt for dig. I dette område får du mere for prisen, da området som sagt ikke er nær så attraktivt som f.eks centrum. Det er derfor en oplagt mulighed at afsøge dette område, hvis du ikke stiller de største krav til beliggenhed, eftersom du kan få meget for pengene her. Det skal nævnes, at der også herfra går direkte busforbindelser til Aalborg Universitet. Hvis du ønsker at opleve Vestbyen og centrum, så er der en hurtig forbindelse dertil via limfjordsbroen eller Kulturbroen. Området tilbyder, udover adskillige gode indkøbsmuligheder og takeaway-restauranter, flere skoler institutioner som f.eks Nørresundby Gymnasium og HF. Fra Nørresundby har du også hurtig adgang til både Aalborg Lufthavn, samt motorvejen E45, så du hurtigt kan komme på farten.

 

 

Det er yderst populært at bo enten i Aalborg C, Vestbyen eller Øgaden. Disse områder er til gengæld også de dyreste områder, hvor Øgaden er billigst af de tre. 

I Aalborg er den gennemsnitlige kvadratmeterpris 86 kr., hvilket er den billigste af de 4 største byer. En 2-værelses lejlighed på 60 kvm koster i gennemsnit 5.160 kr. om måneden.

I Aalborg er der rigtigt mange boliger, til knap så mange mennesker, hvilket gør at det i Aalborg er forholdsvist nemt at finde en bolig, hvis man kan gå på kompromis med nogle af sine krav. Opret dog en gratis BoligAgent, som er tilegnede dine behov og få besked når der er en ledig lejlighed.

Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies