Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Odense

I Odense har vi et stort udvalg af boliger og værelser, du har derfor gode muligheder for at finde hvad du søger hos os. Du kan filtrere din søgning efter dine behov og du behøver derfor ikke kigge alle annoncerne igennem, for at finde den helt rigtige lejebolig.

Du kan her se alle vores lejeboliger i Odense, som er i alle størrelser og prisklasser.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Lejebolig i Odense & omegn

Danmarks tredje største by, H.C. Andersens hjemby, “Fyns hovedstad”, ja Odense kan da sagtens være byen for dig! Odense har cirka 25.000 studerende fordelt på sine 180 forskellige videregående uddannelser. Byen er voksende og har siden 2007 været i vækst i forhold til indbyggere og studerende. Du vil derfor have rig mulighed for at skabe dig et netværk i Odense. 

Det er vigtigt for dig at vurdere, hvilket område, som passer bedst til dig. Skal du studere, vil du måske overveje at bo tæt på den uddannelsesinstitution, som du skal starte på. Ønsker du at netværke og skabe relationer, vil du måske bo så centralt som muligt. 

Odense er efter sigende en af de bedste cykelbyer i landet. Med sine mange cykelstier, muliggør det for byens indbyggere at komme let fra A til B, via cykel, El-løbehjul eller knallert. Mange af stierne er placeret i grønne områder og du har derfor en glimrende udsyn på turen. 

Du kan læse mere om Odenses forskellige områder her

 

Ønsker man at spare penge, vil det være en god mulighed at leje et værelse eller leje en lejlighed med en roomie. Du kan til hjælps lede efter roomies her, det er gratis at kontakte en roomie.

 

Leder du efter hus eller rækkehus til leje, vil der være rig mulighed for det i og omkring Odense. Byen er blevet kaldt for “villakvarterernes by”, og har derfor mange områder med villaer.