Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Esbjerg

Vi har i Esbjerg samlet alle ledige lejeboliger og formentlig har vi en som passer til dig! Om du søger et værelse, en 1-værelses, 2-værelses eller større, har du alt til enhver smag. Tilpas din søgning efter dine kriterier, ved at benytte dig af vores filtrering. God søgning!

Herunder kan du tage et kig på vores udvalg af værelser og lejeboliger i Esbjerg & omegn.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Esbjerg, som er Danmarks 5. største by, ligger ud til den danske vestkyst. I byen kan man se flere nye bygnings initiativer. Esbjerg er i stor udvikling hvilket tydeligt ses på den moderniseret havnefront. Vi har samlet et stort udvalg af lejeboliger i Esbjerg, hvis du skulle flytte til byen, er der altså rig mulighed for at finde en hos os. 

 

Ved du hvor du skal bo i Esbjerg?

Hvis du er tilflytter og ikke har stor viden i byen, kan du herunder læse lidt om de mest populære områder i Esbjerg og hvilke fordele, der kan være.

 

Esbjerg C

Esbjerg centrum, kan være et perfekt sted at bo, for dig, som ønsker at bo helt centralt og tæt på alt. Hvis du bosætter dig i Esbjerg C, kan er du tæt på restauranter, shopping, indkøb, uddannelse og offentlig transport. Lyder dette som noget for dig? Så bør du overveje at finde en bolig i Esbjerg C.

 

Esbjerg V

Esbjerg V anses som byens fornemme kvarter. I denne del af byen er du tæt på den moderne strandpromenade, hvor man kan tage en lille svømmetur. I denne bydel, kan du finde Fun World, som er et stort aktivitetscenter, hvilket er perfekt for alle børn og unge sindede personer. Du kan derudover tage ud og spille bowling, minigolf, køre gokart og meget andet i Esbjerg V.

 

Esbjerg N

Er du studerende og vil gerne betale så lidt, som muligt? Her ville Esbjerg N være en god mulighed for netop dig. Du bosætter dig med gåafstand til centrum og kort afstand til Esbjerg Storcenter. Lyder dette interessant? Så bør du overveje at finde en lejebolig i Esbjerg N. 

 

Esbjerg Ø 

Her finder du Esbjergs ældste og mest charmerende område. Her får du gamle gader og stræder, hvilket giver en speciel og hyggelig stemning i området. Der er stadig kort afstand til Esbjerg C og du slipper desuden for støjen derfra. Du kommer til at bo i nærheden af Esbjerg Musikhus og Byparken, som er et besøg værd.

 

Du kan læse mere om områderne her.