Top banner

Find en ledig lejebolig i Esbjerg på Findroomie

Få et stort overblik over vores ledige lejeboliger i Esbjerg her

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Alle lejeboliger i Esbjerg

Har dit ønske altid været at bo i Esbjerg? Findroomie har gjort din søgning nemmere og enkel ved at samle et bredt udvalg af lejeboliger i Esbjerg, således du sparer tid på søgningen. Danmarks 5. største by er i stor udvikling, hvad angår storbylivet og byens natur. Desuden bosætter flere store virksomheder sig i Esbjerg og omegn, hvorfor dette kunne give en mulighed for en kommende ansættelse, hvis dette altså ikke allerede er grunden til din søgning. 

 

Brug filtreringen til at finde en lejebolig

Når du skal søge efter din lejebolig, så kan du gøre denne søgning nemmere ved at benytte søgefunktion, som vi har stillet til rådighed for dig. Her er det muligt for dig at tilpasse søgningen, således den passer til dine behov. Dette kan være alt fra, hvilken bolig du ønsker, hvor mange værelser du ønsker, til hvilket økonomisk råderum du til rådighed. Derudover er der andre funktioner, hvor du kan søge efter boliger, hvor denne skal være delevenlig, eller denne skal kunne tillade husdyr. Dette gør søgningen nemmest for dig, idet du kun skal sørge for at kontakte udlejeren, hvis deres lejebolig vækker din interesse. God søgning!

 

Hvor skal du søge lejebolig i Esbjerg?

For dig, som ikke er kendt i Esbjerg, så kan det være besværligt at finde frem til, hvor i Esbjerg du ønsker at bosætte dig. Derfor har vi på Findroomie gjort dette nemmere for dig ved at samle områderne nedenfor og beskrive dem hver især.

 

Esbjerg C

Byen centrum, Esbjerg C, er et interessant sted at bo for dig, som gerne vil befinde dig tæt på alt. Her har du hurtig adgang til byens utallige spændende cafeer og lækre restauranter, samt stræder med mulighed for shopping. Strædet, Kongensgade, har med sine 1023 meter en plads blandt en af de længste gågader i Danmark. Man kan derfor roligt sige, at der er rigeligt med plads til adskillige butikker, som tilbyder alle former for shopping. Hvis du er mere til moderne mad, så vil Esbjerg streetfood helt sikkert være et besøg værd for dig! Hvis du skal flytte til med familien, så er der samtidig børnevenlige restauranter som Flammen og Bones. Hvis dette lyder interessant for dig, så tilpas din søgning og søg efter lejebolig i Esbjerg C!

 

Esbjerg V

I Byens fornemme kvarter finder vi Esbjerg Vest. Her er der nem adgang til byens moderne strandpromenade, hvor du nemt kan hoppe en tur i vandet, hvis din indre vandhund skal luftes. Hvis hellere vil holde dig tør, så kan du sætte dig på en bænk og nyde Vesterhavet og den friske vind, men vandhundene bader. I området finder du også det store aktivitetscenter Fun World, som er en samling af oplevelser for børn i alle aldre. Så hvis familien har brug for en aktivitetsfyldt eftermiddag med sjove timer og sved på panden, så er dette et anbefalingsværdigt sted! Her er der mulighed for at gå i krig med bl.a bowling, minigolf, go-kart osv. Hvis Esbjerg V lyder som et sted for dig, så tilpas din søgning hertil!

 

Esbjerg N

I Esbjerg Nord har du mulighed for at finde lejligheder, hvor det prismæssigt giver mere mening for f.eks studerende. Grundet områdets placering lige i udkanten af centrum, så vil det også være muligt at finde lejeboliger med lavere husleje. Selvom området ligger lige udenfor centrum, så er der stadig gåafstand til alt, hvad Esbjerg C har at byde på. Desuden er der kort afstand til Esbjerg Storcenter, som har sin placering i den nordlige del af Esbjerg i forstaden Gjessing. Denne forstad kunne også være en mulighed for dig, som gerne vil have naturen tættere på dig, og ikke har noget mod at bo lidt længere væk fra centrum. Hvis dette vækker din interesse, så skal du finde dig en bolig i Esbjerg N. 

 

Esbjerg Ø
I byens ældre og charmerende område, Esbjerg Øst, finder du byens gamle centrum. Området består af små og charmerende veje og gader, som skaber en helt særlig stemning. Stedet er et ideelt sted at bosætte sig, hvis du ønsker at være i gåafstand til centrum, men samtidig ønsker ro fra centrummets støj. Derudover vil du, ved at bosætte dig i Esbjerg Ø, befinde dig i nærheden af Esbjerg Musikhus og Esbjerg Bypark, som ligeledes at attraktioner, som er værd at opleve. Hvis alt dette lyder som noget du gerne vil bosætte dig i, så skal du søge lejebolig i Esbjerg Ø.

 

Esbjerg C er klart det mest hippe sted at bo i Esbjerg. Dog har Esbjerg V, Esbjerg N, Esbjerg Ø også charme og gode tiltag i områderne, med nem adgang til centrum.

I Esbjerg er den gennemsnitlige kvadratmeterpris 78 kr. hvilket gør at en 2-værelses lejlighed på 60 kvm i gennemsnit koster 4.680 kr. at leje pr. måned.

I Esbjerg er der gode muligheder for at finde bolig, hvis man får fat i den rigtige lejer. Du kan hos Findroomie oprette en gratis BoligAgent, som sender dig en mail, når en bolig efter dine krav er ledig.

Lejligheder Værelser Rækkehuse Huse Studieboliger Roomies