Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Aarhus

Leder du efter en lejlighed eller et værelse i Aarhus? Så er du havnet det rigtige sted. Om du søger en delevenlig lejlighed, et værelse eller måske et hus, så har vi den helt rigtige lejebolig til netop dig.

Husk at du kan bruge filtrene til at specificere din søgning.

Herunder kan du se vores udvalg i Aarhus & omegn.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Smilets By Aarhus er Danmarks næststørste by, hvilket også ses i priserne i byen. Aarhus har nemlig Danmarks næsthøjeste lejepriser. 

Populariteten for Aarhus, skyldes hovedsageligt byens mange uddannelsesmuligheder. I Aarhus er der mere end 50.000 studerende fordelt ud over de mere end 150 studieretninger i byen. Dette gør at der i Aarhus er stor efterspørgsel af lejeboliger i byen. 

 

I hvilket område skal man bo?

Skal du studere på en af de mange uddannelsesinstitutioner, bør du overveje om du vil bo tæt på studiet eller vil bo mere centralt. Det er dog mere end muligt at både cykle eller benytte sig af offentlig transport til diverse uddannelser. Eksempelvis er Aarhus Universitet godt 3 km fra centrum og man vil kunne cykle derud på 10-15 minutter.

 

Populære områder

I Aarhus har man 8 rigtigt gode områder, som er fordelt ud over byen. Aarhus C, Latinerkvarteret, Øgadekvarteret, Ceresbyen, Frederiksbjerg, Aarhus Ø, Trøjborg og Christiansbjerg. Alle med hver sin charme, sine fordele og sine ulemper. Der kan både være fordele og ulemper i at bo midt i byen, samt det samme ved at bo et stykke fra centrum. Det hele afhænger af dine forhåbninger, forventninger, tilgang og økonomi.

Du kan læse mere om områderne her.