Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Aalborg

Her kan du se vores udvalg af ledige lejeboliger og værelser til leje i Aalborg. Husk altid at filtrere din søgning, hvis du har nogle specifikke krav til din bolig. Du kan filtrere efter antal værelser, pris, område, boligtype mm.

Nedenfor kan du se vores udvalg af lejeboliger i Aalborg & omegn. 

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Lejeboliger i Aalborg & omegn

Søger du en lejebolig i Aalborg eller omegn? Så skal du forhåbentlig ikke lede længe endnu. På Findroomie har vi lejligheder, værelser, huse, rækkehuse og studieboliger i alle prisklasser og størrelser.

 

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og placeret i Nordjylland. I Nordjylland haves de billigste huslejer og det er derfor væsentligt billigere at bo i Aalborg, end de 3 større byer i Danmark. Så hvis du søger en studieby, som er til at betale husleje i, er Aalborg klart at foretrække. 

 

Aalborg er opdelt i flere områder, som byder på forskellige dejlige tiltag.

 

Ønsker du at bo helt centralt, med kort afstand til alt? Så bør du overveje Aalborg Centrum. Det skal siges at du i centrum vil opleve støj fra veje og mennesker, men hvis du elsker bylivet og massere liv, burde du overveje at slå dig ned i Aalborg Centrum.

 

Ønsker du liv og glade dage, men vil helst være fri for den værste støj, skulle du kigge lidt på Aalborg Vestby. Aalborg Vestby husere en masse unge mennesker og du slipper for den store trafik, som man kan opleve i centrum. I Vestbyen er du stadig ganske tæt på Aalborg C og kan til hver en tid gå eller cykle der ind på meget kort tid. Vestbyen byder på glade unge mennesker, gode handlemuligheder, barer på vejen ind mod centrum, streetfood og meget meget mere.

 

Øgadekvarteret i Aalborg er et dejlig område med gode parkeringsmuligheder, indkøbsmuligheder og byder på mange gode pizzeriaer og sandwichbarer. Har du bil ville det være oplagt at bosætte sig i Øgaden, som har mange gratis parkeringspladser på stort set alle veje. Du bosætter dig i et ældre kvarter, med mange charmerende bygninger og boliger. Derudover har øgaden et hav af studieboliger. 

 

Ønsker du et nyt område i fremgang, bør du overveje at flytte til Eternitten. Eternitten ligger op ad Øgadekvarteret og er fortsat i kortere afstand til centrum. Du vil her kunne erhverve dig en ny lejlighed, dog er prisen også derefter. Du har kort afstand til offentlig transport, indkøb og har ved de fleste lejemål adgang til parkering. 

 

Du kan læse mere om de forskellige områder i og nær Aalborg her.