Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

København

Skal du finde en lejlighed eller et værelse i København? Du er kommet til det helt rigtige sted. Hos os kan du både finde ledige lejligheder i København og ledige værelser i København. Vi har alle slags boligtyper og størrelser, derfor har vi en bolig for alle. 

Du kan her nedenfor se alle vores annoncer af ledige lejligheder og værelser i København & omegn. 

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find din lejebolig i København & omegn

Hos Findroomie, har vi et af Danmarks største udvalg af lejligheder og værelser i København. Du kan derfor med sikkerhed, finde et lejemål, som kan vække din interesse hos os. 

 

Flytter du til København?

København er en by med mange muligheder og første step på vej er at finde sig en bolig i byen. Dette er ikke altid helt nemt, da der er stor efterspørgsel på lejeboliger i byen. Det er derfor en god ide at være tålmodig og gribe chancen, hvis den byder sig. Det kan være ideelt at finde en fremlejet bolig til at starte med, mens man leder. 

 

Man bør skabe sig et netværk i byen og dette er heldigvis nemt, hvis man er frisk på at tage udfordringen op. I København er der rig mulighed for at deltage i arrangementer og aktiviteter, hvilket man bør overveje at deltage i, for at møde nye mennesker. 

 

Er det dyrt at bo i København?

Det er det. København er Danmarks hovedstad og her har de, de højeste huslejer i Danmark. En 1-værelses lejlighed koster i gennemsnit 7.000 kr. og en 2-værelses lejligheder koster 11.000 kr. i gennemsnit om måneden. Hvis man ønsker at bo billiger, ville et værelse være aktuelt, som koster ca. 5.000 kr. om måneden. Desuden kan det være en fordel at bosætte sig i områder, såsom København S, Ø eller i byer tæt på København, for at betale så lidt som muligt i husleje.