top-banner.jpg (1)

Findroomie - om os

Generelt omkring findroomie.dk

Velkommen til findroomie.dk! Vi er en boligportal sat i verden for at hjælpe dig med at finde en roomie, et værelse eller en lejlighed at flytte ind i, i en by som du har lyst til at bosætte dig i. Teamet bag portalen er en blanding af forskellige kompetencer og fokusgrupper med masser af erfaring fra boligbranchen, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for din søgen. Hvis du har en lejlighed til leje eller eje, men mangler at finde en roomate, kan du nemt oprette en roomie annonce, hvor interesserede lejere kan kontakte dig med ønske om at flytte ind. Det er nemt, hurtigt og sikkert at finde en roomie, lave et opslag eller søge efter en roomie på vores portal i den by, som du kunne tænke dig. Hvad end du søger i Aalborg, København, Odense eller Aarhus, så har vi med garanti en løsning til dig!

 

Hvordan fungerer det?

Det er egentlig meget simpelt; første step er at finde ud af, hvilke kriterier du har til din kommende bolig. Du skal finde ud af, hvor mange penge du kan afsætte til husleje, hvor meget du har til rådighed, om boligen skal være med ubegrænset lejeperiode og hvor mange kvadratmeter det vil være fordelagtigt for dig. Når du har gjort dig klart om disse ting, så er du klar til at gå i gang med din søgen. Hvilket område i landet du skal søge efter, afhænger af, hvor du har lyst til at bosætte dig. Du kan søge efter boliger og roomies i den del af landet, som passer dig, for vi har et stort udvalg af ledige boliger, værelser og roomates i hele landet. Hvad end du søger i Aalborg, Aarhus eller København, har vi mange ledige boliger og værelser på portalen. Hvis du vil gøre det nemt og enkelt for dig selv, kan du med fordel oprette dig vores ”boligagent”, som sender dig en mail, såfremt der kommer boliger og værelser til leje, som lever op til dine krav og ønsker om beliggenhed, størrelse og huslejepriser. Fokus for boligportalen er at gøre det lettere for lejere at møde hinanden under forhold, som er sikre og enkle for begge parter. Vi ønsker at gøre det nemmere at finde en roomie, et værelse eller en bolig i byer, hvor det ofte kan være svært at finde ud af det uoverskuelige marked.

 

Findroomie har erfaring indenfor boligbranchen, og derfor kan du altid spørge os ind til ting, som du er i tvivl om – måske er du i tvivl om din roomie er noget for dig, om du kan bo med en anden person på et værelse eller om den by, som du skal flytte til, har noget at byde på. Lige meget hvilket spørgsmål du har, så vil vi hjælpe dig med at finde svaret derpå.

 

Er det første gang du skal flytte hjemmefra?

Det kan være svært at skulle flytte hjemmefra første gang, men derfor kan det være en fordel at finde en mate, en roomie eller en roomate, som man kan bo sammen med det første stykke tid. For mange giver det en form for tryghed, at man hele tiden har en omkring en, så man ikke står alene med det hele. Det kan godt være overvældende at skulle stå for rengøring, økonomi og madlavning alene, så på den måde kan det være fordelagtigt at finde en roomie og flytte på et værelse i en storby. Findroomie.dk står i hvert fald klar til at hjælpe dig med at finde en roomie, en roomate, et værelse eller et room i en by, som er noget for dig, hvad end det er Aarhus, København, Odense, Esbjerg eller Aalborg.